Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İç sahada Fener'i yenersen,

Bu 8 deplasmana 3 mağlubiyet ya da 4 beraberlik yazabiliyorsun.
feneri içerde yenemiyoruz. son 10 senede tek yendiğimiz maç gazonuna oynanan maçtı.

ben o maça yenilmeyelim yeter diye bakıyorum. 6 puan farkla girip 6 puan farkla çıksak mutlu olurum.

bizi bekleyen sıkıntılı deplasmanlar

g.antep
eyüp
k.paşa
rize
beşiktaş
trabzon
samsun
göztepe

bu ne ulan
giphy.gif

Doue transferi cenk ergün'e bir türk menajer çok para veriyorsunuz ben ucuza getiririm demiş ondan yatmış transfer.

geçen sene bir ara böyle sıkıntıya girmiştik.
ıkına ıkına kazandığımız iç saha antalya ve bjk deplasman maçları ile kurtarmıştık.
takım o dönemde de top oynamıyordu. ama kazanarak atlatmıştık sıkıntıyı.
öyle bir şey lazım. tedirginim.

ıkına ıkına kazandığımız iç saha antalya ve bjk deplasman maçları ile kurtarmıştık.
Valla ıkına ıkına 102 aldık bu sefer ıkına ıkına özellikle kabız futbolcu izlemek istemiyorum aciliyetle transfer yapsınlar bam güm yarra yarra gidelim.

6 puan fark yeter feneri yenersek 9 ikili averajdan dolayı 10 olur ama bu yönetimle fener maçına 0 puanla girsek yine şaşırmam onu da becerirler.

Peki, mütevazı rakiplere karşı 2-3 farklı skorun alındığı maçlarda bile rakiplerin -çoğu defa ekstra bir şey de yapmadan- oyuna ve skora ortak olabilmesine ne diyorsun? İlle peş peşe kayıpların yaşanması mı gerekiyor bir şeylerin değişmesi için ki öyle bir durumda elden pek bir şey de gelmez.
Olaya olumlu yanindan bakiyorum, en azindan 2-3 gol atabilmisiz hepsine. Hicbirine karsi da kaybetmemisiz. Tabi kazansak cok daha iyi olurdu ama her macini kazanan bir profesyonel futbol takimi henuz tarih boyunca var olmadi. Biz de elbet puan kaybedecegiz, en azindan berabere kalmisiz.

Beni daha cok birebir rakiplerimizle oynadigimiz maclar ilgilendiriyor. FB ile resmen billur gectik, 1-3. BJK maci en kotu maclarimizdan biriydi, 2-1 yendik.

Takim inis cikislar gosterecek. Surekli daha iyiye giden bir ivmeyle oynamamiz mumkun degil. 2 haftada butun psikolojisi bu kadar coken taraftar grubu bize yakismiyor, sadece soylemek istedigim bu. Takimimizin arkasinda durmamiz gerekiyor cunku ben artik 13. olmak istemiyorum.

Ligin kırılma virajı önümüzdeki 5 maç ya. Bariz.

4/4 yapıp, üzerine derbiden de yenilmeden çıkmak gerekiyor.

Şu olursa, artık iş oradan dönmez.

İç saha Konya ve ADS maçları bir şekilde alınır da, Antep ve Rize deplasmanları ürkütücü.

Iflası açıklamadan önceki hali yalnız o gif :(

Ligin kırılma anı önümüzdeki 5 maç ya. Bariz.

Feneri yendiğimiz an zaten iş bitecek fakat öyle bir kadroyla çıkmalıyız ki "AMA" kelimesi olmadan hem hoca hem futbolcular hepsi görevini yapıp rahat geçmeliler.

Gidip Kaan sağ beki, Sara sakat olur bir şey olur orada Demirbay orta sahası, 37 yaşındaki fiziksel olarak zor maçta Mertens filan böyle bir maç için net intihar olur.

Ligin kırılma anı önümüzdeki 5 maç ya. Bariz.

İç saha Konya ve ADS maçları bir şekilde alınır da, Antep ve Rize deplasmanları ürkütücü.

Hedef kesinlikle bu olmali

Fener macina kadar kazanmaliyiz

Veya en kötü senaryo da fener macina kadar bir macta puan kaybi olursa fenere karsi kazanip telafi etmeliyiz

Zor deplasmanlara gidecegiz diye algi yapiliyor ama gecen sezon hepsini kazandik

Bizim icin zor olan fener maci cünkü sanslilar bizim saha da,biz de onlarin saha da sansliyiz son yillarda

Etrafımda fanatik tayfada ben de dahil acayip bir ümitsizlik var. Kimsenin bu vasıfsız yönetim ile böyle bir kadroyla ligi devam ettireceğine ümidi yok. Acilen şu berbat havayı dağıtacak sağlam transfere ihtiyacımız var. Hem bu arada neden biz bütçeyi düşünüyoruz şu oyuncu şu paraymis şu oyuncuya şu kadarmış ya hu biz taraftarız. Kulübe ne biçim para giriyor zaten. Bi zahmet iyisini bulsunlar alsınlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt