Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağ bek
Stoper
Sol bek
Orta saha
Kanat
Forvet arkası

Hadi bakalım göreyim aylardır iş yapmayan yönetimin becerisini.

Ajax, Ahmetcan Kaplan, Owen Wijndal ve Chuba Akpom'u satmak istiyor.

Benim bildiğim Okan Ahmed‘e Rams Park ambiyansini tribünden tattırır Konya maçında

Haluk Yürekli: "Galatasaray taraftarı bangır bangır bize orta saha lazım diyor kulüp aramıyor bile nasıl olacak abi bu."
Bu twitler bana garip bir şekilde yönetim içinde çatlaklar olduğunu düşündürüyor. Hatta bu twitler şu twiti at şeklinde yönlendirmeler ile oluyor gibime geliyor. Sonuçta Romano manipülasyon özelinde herkese rol model oldu ve bu işte ciddi para var.

Viskisini yudumlayıp olup biteni kahkahalarla takip ediyordur şu an

1737720407036.webp

Sağ bek
Stoper
Sol bek
Orta saha
Kanat
Forvet arkası

Hadi bakalım göreyim aylardır iş yapmayan yönetimin becerisini.
Bizim yönetim Edirne'den öteye çıkıp da doğru düzgün adam getiremez. Gabriel Sara bir piyangoydu mesela. Osimhen desen bir yönetim başarısı değil. Onun dışında takıma fayda verebilecek hiçkimseyi alıp getirebileceklerine inanmıyorum.

Zalewski
Wendel
Doue
Skriniar
Hermoso
Hojbjerg
Assignon

aklıma ilk etapta gelen kepazelikler. İlgilenip ilgilenip, aylarca peşinde koşup, hem vakit kaybedip hem de oyuncuyu başkalarına kaptırmaca, ya da alamadan dönmece.

Mikautadze kepazeliği de yakındır gibime geliyor.

Ortada plansızlık, iş bilmezlik var bu kesin de. Haluk şu an kendi yediği tepkiyi azaltmak peşinde bunu da yönetime sallayarak yapıyor işte. Yoksa Spor Gecesi ve Seten ile programlarda neden farklı tonajda neden Spor Gecesinde Fb dijital medyay satın almış derkenı Seten'in programlarında dile getirmiyor, Ha yönetim de yaptıkları iş bilmezliklerle böyle yol açıyor bu adamlarda bu işi yeni yapmıyor iyi kullanıyor.
Haluk = mixer

Ferhat Kızıltaş: "Galatasaray'da Victor Nelsson'un sezon sonuna kadar takımda kalma ihtimali iyice güçlendi."

Haluk Yürekli: "Galatasaray'da futbolda iki başlılık var! "Benim oyuncum" konusu oluyor transferlerde! Galatasaray Kulübü daha kendi içinde bir olamıyor, TFF ile nasıl uğraşacak?."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt