Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydın renkdaslar,bu transferde herkes ayrı telden çalıyor olayına inanmıyorum ben medyaya transfer bitti diye haber geçip psg nin kiralik kontenjan felan muhabbetinden bahsettiler sonra fb aldı.Hic kimsenin doğru düzgün birşey bildiği yok.Btc Nevzat Süleyman Rodop gibi adamların hepsinin tier sınıfından bile çıkarmamiz lazım.

Medyanın yanlış haberler vermesi normal çünkü yöneticiler yanlış bilgi veriyorlar.

Günaydin.

Kutu kutu penseyi aldik mi?

Fırsat gelmedi mi hala?
1737616228716.webp

Transfer yapmamız için daha 10 gün var beyler

Bence bizim yönetim direk B planına geçti. B planımız fırsat transferi kovalamak :) Bu gidişle babayı alacağız.

Eskiden millet rüşvete, iltimasa bulaşılmasın diye "Bu işi yapacağına simit sat onurunla yaşa" derdi. Bizimkiler simitin yanında onurunuda satıyor. Kim ki Galatasaray markasının gücünün altına sığınıp ondan aldığı ışıkla kendi ismini parlatıyor Allah 2 cihanda yüzünü güldürmesin. Liyakatsiz puştlar..

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

doueye 100 200 bin euro ekstra para vermemek için rüzgerte 10 milyon veren tasarruf uzmanları bakalım ne icat edecekler başımıza

Yeni bir gün yeni rezillikler bakalım bugün neler yaşayacağız

Kutucu geldimi

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sayın seten....

at kuyruğuna laf etmeden önce kibarlık olarak sevgili dursun ağabeyine bi söylede başkanlık yapsın.

okan hoca nasıl takımın sorumluluğundaysa ve eleştiriyi hakediyorsa , başkanında kendi takımı sahada aylardır yokları oynuyor - anca fotoğraflara çıkmakta ve alkış şak şakta ortadalar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt