Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oyuncular gole daha yakın olmak için ve daha az yorulmak icin tabiki önde oynamak isteyebilir bunda sorun yok

sorun doğruysa bunun karşılık bulması

önemli olan takımın total performansı tek tek oyuncuların gol asist degil

de bruyne ve modric nerelerden nereye evrildi

İki santrafor koyamıyor diye vazgeçti zaten birisi istedi diye değil. Mika gelse Skriniarla, dönecekti.

Neyse sorunumuz diziliş değil zaten 3lü oynarken de deli gibi gol yiyorduk.
3 lüde de 4 lüde de gol yiyoruz da en azından 3 lüde daha iyi futbol sergileyip daha üretkendik ve hücum presi daha iyiydi. Mesela bence kiev maçına 3 lü çıkıp ileri ekstra bir adam koysaydık ezerdik kievi diye düşünüyordum şahsen

3 lüde de 4 lüde de gol yiyoruz da en azından 3 lüde daha iyi futbol sergileyip daha üretkendik ve hücum presi daha iyiydi. Mesela bence kiev maçına 3 lü çıkıp ileri ekstra bir adam koysaydık ezerdik kievi diye düşünüyordum şahsen
Bence çok fark yok

Mesela Sara yok diye mevzu bağlandı Sarayla ve Sara’sız iki maçı kıyasladım başa baş tüm veriler

En büyük sorunumuz gol yemek, takımı düşüryor böyle kolay yemek.

yalnız takımın omurgası 24 ila 28 yaşları arasında ahmet kutucu da öyle. alacağımız orta saha ya da defans oyuncusu yine bu yaşlarda olmalı. takım ruhu anlaşma takım oyunu gibi konularda bu durum çok önemli. mertens gibi veteran en fazla 2 tane olmalı takımda pozitif etkileri bu şekilde çok daha iyi olacaktır.

Bence çok fark yok

Mesela Sara yok diye mevzu bağlandı Sarayla ve Sara’sız iki maçı kıyasladım başa baş tüm veriler

Bence de sezon başında beridir en büyük sorun kolay gol yemek de 3 lü de bir süre maskeledik bu durumu. Hep yediğimizden bir fazla atabiliriz güveni vardı en azından. Okan hoca hücumu işleyen 3 lüde savunmayı tamir etmeye yoğunlaşacağına, 4 lüye dönüp hem hücumu hem savunması bozuk hale getirdi bizi

Geldiğinden beri Musleranın Canımıza Okuması tesadüf mü heis
IMG_7580.webp

Bence de sezon başında beridir en büyük sorun kolay gol yemek de 3 lü de bir süre maskeledik bu durumu. Hep yediğimizden bir fazla atabiliriz güveni vardı en azından. Okan hoca hücumu işleyen 3 lüde savunmayı tamir etmeye yoğunlaşacağına, 4 lüye dönüp hem hücumu hem savunması bozuk hale getirdi bizi
Bizim gardı düşüren biraz da kalecimiz kaleye gelen ilk top gol oluyor. 3'lüyü bırakarak oyun gücümüzün düştüğüne ise katılıyorum. Bunun da sebebi bence düşen topları 3'lü oynarken daha rahat topluyorduk bu da atak devamlılığını daha çok sağlıyordu.

Puan kayıplarının ikisini üçlü oynadığımız maçlarda aldık zaten ama mesele değil TS ve Göztepe’yi de çok zor yendik.

İlk devre neyse de ikinci devre özellikle son dönemeçte daha az yiyen yapacak bence seriyi, bu ofansif oynama merakı yüzünden stoperler bile defans yapmıyor artık.

Sevgili suat

Krstovic benim de dikkatimi çekmişti

*Romulodan daha iyi bence o adam

Ümit karan,adrian ilie,florin andone vibe aldım hem tek hem çift oynayacak özellikte biri
romulo konusunda genel olarak bende ayni dusunuyorum. bugun bi renkdasimiz da romulo yorumuna benzer bir yorum yapmisti .

kanimca, romulo dan daha iyi ve genis skalasi ,tecrubesi olan ve dahasi , oldukca makul, hatta yerine gore ucretsiz alinabilecek nice isimler var -illa sambaci olacaksa, ozellikle sezon basi transfer donemi yazdigim bir isim vardi asagida deginecegim. 90larin ortalarindan beri bildigim ; genelde sambacilarin disa acilisi ilk avrupa olarak portekiz di , avrupa disinda japonya ligi idi . her iki ulke nin de saglam baglantilari var brezilya ozelinde.
bu ikiliyi bildim bileli bi tik italya takip eder,,keza onlarda ayni sekil gecmisten gelen baglanti bazli (bknz; oriundi) .

yazacagim isim sambaci ve j lig bazli oldugundan ,sunu da belirtmek gerekir nacizane ; japonya liginde brezilya menseli arada cok ilginc isimler sivrilir .
gecmiste en sansasyoneli j2 liginde oynatilan sonra j1e gecen meshur *hulk .

son donemde ise ligi kasip kavuran golcu kimdir dersen ; yokohama marinos dan ; 31lik anderson lopes .
*romulo nun yasi albenili tarafim adina .

diger yandan , smba, j ligi , yokohama ,golcu lopes demisken,
sag tarafa (mac ici forvet arkasina da invert olan) yine ayni takimdan brezilyali ;
yas 26 yan matheus . her ikisi de ekuri ayni takimda . peak donemlerinde ligde estirdiler. ikisi de ligdeki en kaliteli sambacilar olarak dikkatimi son sezonlarda cekiyorlar . matheus baglanti link up , ve cizgi ve yay civari hold up olayinda oldukca etkili ve efektif verimli bir anlayista. asiri teknik, old-school samba donemi profili gibi topa hukmedis .
-ozellikle *sara ile ayni takimda gormeyi ayri bi isterdim .

yeri gelmisken su noktayi da belirteyim sevgili samet ;
hani su, brezilya kulubun den sag tarafa kolombiya'li istiyorduk hatirladin mi ?
o donem onu o ucrete alacagimiza, matheus'u makul alalim onerisi yapmistim nacizane .
bats transferi gundem oldugunda da anderson lopes'i onermistim kendimce .

oynadiklari lig *j ligi oldugundan , gorece -lig kalitesi ezber soguk bakilabilir taraftarlarca ve keza galatasaray medyasi tarafindan . salt brezilya degil, lokal japon yeteneklere bakis da bu minvalde j lig baglaminda.
bu duruma da yillardir katilmasam da , saygi duyarim .

tum bunlar -goreceli- elbette .

neyse sezon basina donduk . kusuruma bakmayin renkdaslar .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hayri Cund , @Hüsnü Ayabakan

saygi ve selamlar .

Bence çok fark yok

Sence Torreira niye haftalardir 6 No olmayi salmis gibi takiliyor ve hoca niye müdale etmiyor? Sara ondan daha cok kontra atak durduyor ve top kapiyormus gibi geliyor bana.

Bana B2B veya 8No gibi takilmayi istiyor gibi geliyor. Rakipin kalesine yakin arkayi bosaltip luzumsuz pres yaptigi oluyor. Hoca buna niye son verdirmiyor? Bence Torreiranin ne fazla yaratilicik kapasitesi var, ne fazla skorer herif. Niye iyi oldugu seylere odaklanmayi saldi herif?

Sence Torreira niye haftalardir 6 No olmayi salmis gibi takiliyor ve hoca niye müdale etmiyor? Sara ondan daha cok kontra atak durduyor ve top kapiyormus gibi geliyor bana.

Bana B2B veya 8No gibi takilmayi istiyor gibi geliyor. Rakipin kalesine yakin arkayi bosaltip luzumsuz pres yaptigi oluyor. Hoca buna niye son verdirmiyor? Bence Torreiranin ne fazla yaratilicik kapasitesi var, ne fazla skorer herif. Niye iyi oldugu seylere odaklanmayi saldi herif?
Hoca istiyor bunu, geçen sezon da böyleydi açıkçası.

Burada da çok öven vardı önde pres yapmasını, ben zaten bu yüksek baskı olayını anlamıyorum gollerin yarısını duran toptan attık, yüksek baskıyla atılan goller %20 bile yok.

İlk seneki rolünde çok dengeliydik mesela.

Sara’yı da geriye koymak saçma, 30 gol katkı veren adam duran topta iki orta kesiyor diye orgazm oluyoruz, halbuki öne daha çok gitse çok daha fazla skor üretecek ve akıl katacak.

4'lü oynayacaksak tüm parayı sağ beke ve 10 numaraya gömerim.
1 tane de yedek 6 - 8 alsak çok rahatlarız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt