- 6 Eylül 2014
- 93.934
- 64.727
- 4.608
Bu marsilya beter olsunMarsilya, Wahi'nin yerine Gouiri'yi istiyor. (L'Equipe)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu marsilya beter olsunMarsilya, Wahi'nin yerine Gouiri'yi istiyor. (L'Equipe)
Lucumi sever misin?Analiz yapıp durma lan bir de stopere Lucumi koymuşsun
Düşmanımız olan herif nerde
3 lüde de 4 lüde de gol yiyoruz da en azından 3 lüde daha iyi futbol sergileyip daha üretkendik ve hücum presi daha iyiydi. Mesela bence kiev maçına 3 lü çıkıp ileri ekstra bir adam koysaydık ezerdik kievi diye düşünüyordum şahsenİki santrafor koyamıyor diye vazgeçti zaten birisi istedi diye değil. Mika gelse Skriniarla, dönecekti.
Neyse sorunumuz diziliş değil zaten 3lü oynarken de deli gibi gol yiyorduk.
Kaleye bari şu an en pahalı olan kaleciyi koymasaydınMamardaşvili
Boey sançez dayk maatsen
Lavia sara
Bailey cunha sancho
Füllkrug
Bütçe dahilinde
Bence çok fark yok3 lüde de 4 lüde de gol yiyoruz da en azından 3 lüde daha iyi futbol sergileyip daha üretkendik ve hücum presi daha iyiydi. Mesela bence kiev maçına 3 lü çıkıp ileri ekstra bir adam koysaydık ezerdik kievi diye düşünüyordum şahsen
Can Okuyucu bize iyi bir kaleci bulmalı artık
Bence de sezon başında beridir en büyük sorun kolay gol yemek de 3 lü de bir süre maskeledik bu durumu. Hep yediğimizden bir fazla atabiliriz güveni vardı en azından. Okan hoca hücumu işleyen 3 lüde savunmayı tamir etmeye yoğunlaşacağına, 4 lüye dönüp hem hücumu hem savunması bozuk hale getirdi biziBence çok fark yok
Mesela Sara yok diye mevzu bağlandı Sarayla ve Sara’sız iki maçı kıyasladım başa baş tüm veriler
En büyük sorunumuz gol yemek, takımı düşüryor böyle kolay yemek.
Geldiğinden beri Musleranın Canımıza Okuması tesadüf mü heis
operasyon mu çekiyorsun?
Bizim gardı düşüren biraz da kalecimiz kaleye gelen ilk top gol oluyor. 3'lüyü bırakarak oyun gücümüzün düştüğüne ise katılıyorum. Bunun da sebebi bence düşen topları 3'lü oynarken daha rahat topluyorduk bu da atak devamlılığını daha çok sağlıyordu.Bence de sezon başında beridir en büyük sorun kolay gol yemek de 3 lü de bir süre maskeledik bu durumu. Hep yediğimizden bir fazla atabiliriz güveni vardı en azından. Okan hoca hücumu işleyen 3 lüde savunmayı tamir etmeye yoğunlaşacağına, 4 lüye dönüp hem hücumu hem savunması bozuk hale getirdi bizi
Puan kayıplarının ikisini üçlü oynadığımız maçlarda aldık zaten ama mesele değil TS ve Göztepe’yi de çok zor yendik.Bence de sezon başında beridir en büyük sorun kolay gol yemek de 3 lü de bir süre maskeledik bu durumu. Hep yediğimizden bir fazla atabiliriz güveni vardı en azından. Okan hoca hücumu işleyen 3 lüde savunmayı tamir etmeye yoğunlaşacağına, 4 lüye dönüp hem hücumu hem savunması bozuk hale getirdi bizi
romulo konusunda genel olarak bende ayni dusunuyorum. bugun bi renkdasimiz da romulo yorumuna benzer bir yorum yapmisti .Sevgili suat
Krstovic benim de dikkatimi çekmişti
*Romulodan daha iyi bence o adam
Ümit karan,adrian ilie,florin andone vibe aldım hem tek hem çift oynayacak özellikte biri
Bence çok fark yok
Mesela Sara yok diye mevzu bağlandı Sarayla ve Sara’sız iki maçı kıyasladım başa baş tüm veriler
En büyük sorunumuz gol yemek, takımı düşüryor böyle kolay yemek.
Neye izlettiriyor yaBaba Osimhen de uçmuyor ama kumaş var bir şekilde güven veriyor. Rafa gerçekten de bizde harikalar yaratırdı. Berbat Bjk de bile kendini izlettiriyor
Hoca istiyor bunu, geçen sezon da böyleydi açıkçası.Sence Torreira niye haftalardir 6 No olmayi salmis gibi takiliyor ve hoca niye müdale etmiyor? Sara ondan daha cok kontra atak durduyor ve top kapiyormus gibi geliyor bana.
Bana B2B veya 8No gibi takilmayi istiyor gibi geliyor. Rakipin kalesine yakin arkayi bosaltip luzumsuz pres yaptigi oluyor. Hoca buna niye son verdirmiyor? Bence Torreiranin ne fazla yaratilicik kapasitesi var, ne fazla skorer herif. Niye iyi oldugu seylere odaklanmayi saldi herif?