Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu yıllık maliyeti 14.5 milyon euro olan salai 2.5 alıyorsa yunusa 2.5 derhal verilip olası bir ayrılığın önüne ivedilikle geçilmelidir

@AliNaciKucuk
"Yunus Akgün'ün menajeri William D'avila. Galatasaray dikkat etmeli. Haftalardır söylüyorum. Eleştirenler oldu. Yunus Akgün yıllık 2 milyon euro teklife karşılık hala imzayı atmadı. Ben hep dedim ki, 'Ne yapın edin o imzayı attırın. İstiyorsa da hakkıdır. Atın şu imzayı.' 2.5-3 milyon euro bandında isteği var. Real Sociedad da istiyor. Dortmund değil sadece. Tehlike büyük. Dediklerimiz sırayla geliyor. Geliyor gelmekte olan! Bunu izah edemeyiz. Kerem Aktürkoğlu gitti. Yunus Akgün'ü de kaybedersek eyvah! Yunus Akgün kaybedilmemeli. Menajerinin kafasında 12-13 milyon Euro'ya Yunus Akgün'ü göndermek var. O yüzden Galatasaray hemen aksiyon almalı. Elbette Yunus Akgün şampiyonluk yarışının ortasında Sacha Boey gibi 'Beni istiyorlar. Bana izin verin bu maça çıkamam' demez. Yunus Akgün çünkü Galatasaraylı. O yüzden altyapıdan çıkan evladına o kontratı vereceksin bence."
Altyapıdan çıkan evlat 2 ay top oynayınca 3 milyon istemeyecek. 2 milyona evet diyecek, iyi oynamaya devam ederse ilerde gereken zammı zaten gs herzaman yapıyor. Yunus bu kafayla devam ederse yeteneği yeterli olmaz

@AliNaciKucuk
"Yunus Akgün'ün menajeri William D'avila. Galatasaray dikkat etmeli. Haftalardır söylüyorum. Eleştirenler oldu. Yunus Akgün yıllık 2 milyon euro teklife karşılık hala imzayı atmadı. Ben hep dedim ki, 'Ne yapın edin o imzayı attırın. İstiyorsa da hakkıdır. Atın şu imzayı.' 2.5-3 milyon euro bandında isteği var. Real Sociedad da istiyor. Dortmund değil sadece. Tehlike büyük. Dediklerimiz sırayla geliyor. Geliyor gelmekte olan! Bunu izah edemeyiz. Kerem Aktürkoğlu gitti. Yunus Akgün'ü de kaybedersek eyvah! Yunus Akgün kaybedilmemeli. Menajerinin kafasında 12-13 milyon Euro'ya Yunus Akgün'ü göndermek var. O yüzden Galatasaray hemen aksiyon almalı. Elbette Yunus Akgün şampiyonluk yarışının ortasında Sacha Boey gibi 'Beni istiyorlar. Bana izin verin bu maça çıkamam' demez. Yunus Akgün çünkü Galatasaraylı. O yüzden altyapıdan çıkan evladına o kontratı vereceksin bence."
Yunus 2 m euroyu kabul etmiyor 3te diretiyorsa gidebilir. Başlarım öyle Galatasaraylılığa

Altyapıdan çıkan evlat 2 ay topoynayınca 3 milyon istemeyecek. 2 milyona evet diyecek, iyi oynamaya devam ederse ilerde gereken zammı zaten gs herzaman yapıyor
aynen, yunus bir sezon iyi oynadi diye o parayi haketmiyor. Sallai avrupa görmüs ve baya milli olmus futbolcu

@AliNaciKucuk
Kontratı veririz bir daha aynı performansı veremezse 15 m euroyu da Ali Naci öder herhalde

Dünyanın en boş insanları bizim muhabirler

yunusa 2.5 milyon vermek filan kafayı yemiş olmamız lazım

zaten ipin ucu kaçacak bu gidişle maaslarda bir de yerliler böyleyse neler olacak kim bilir

5 m euroya alsın fb önemli değil

Yönetime bu para verilmediği kızılmaz ama tüm muhabirlere aldık diye haber geçenler direkt kulüpten uzaklaştırılmalı

iq sorunu olan yöneticilerle kulübü götürmeye çalışıyoruz
Ne alaka olm 3ü versen almıştın, iş bilmezlik tamamen.

Şerefsiz evlatları medyaya öyle sahip ki tsyle aramız fbden daha kötü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt