Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
De Jong’lar Ansu Fati’ler havada uçuşuyor. Barça Jong’a 50 Ansu Fati için de en az 20 ister.

Ben bu aralar girona'nın maçlarına bakıyorum şu bryan gill'e hastayım, o kadar calışkan bir eleman ki maç boyu koşturmadığı yer kalmıyor, keşke o tip bir kanat oyuncumuz olsaydı. Elemanın kıçına sanki motor takmışlar gibi soluk soluğa kalsa bile pozisyonu kovalamayı bırakmıyor. Tam bizim formasyonun oyuncusu cuk diye oturur, bir de betisde ki abdulsamed çok fenalar

Nottingham ikinci ligdeyken izliyordum , keşke şöyle bi bek olsa bizim takımda diyordum , Boeye oyun olarak en çok benzeyen oyuncu , Tottenham kullanmıyor aslında kiralanır Azizim

Spence de bende direkt Boey i gördüm, tip olarak da andırıyor. Piyasada hiç ismi geçmiyor, Tottenham ile aramızda iyi. Keşke olsa

Skriniarı bizim almamız lazımdı.

Luganodan sonra ikinci çirkef stoperi aldılar.

bu profil oyuncu eksiğimiz vardı
Kızdığım nokta Nelsson gibi stoperi yok sayması. Çirkef lazımsa başka mevkilerde de bulabilirsin. Hatta en güzel ön liberomsu topçularda oluyor.

Buendia alıp gelmeliyiz oynamiyor vs de zaten oynasa niye gelsin tam aradığımız adam bu dandik ligde iş yapmama ihtimali yok

üzerime transfer atin

1737796929147.webp

Eric garciadir eger haber dogru ise

Gecmis yillarda da ilgimiz mevcuttu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt