Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 23.021
- 14.686
- 2.828
Bu adamı almak demek 3-4-1-2 demek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haberin olayi budur lan zaten kap mi buYine yönetim oyuncuyla ve kulübüyle anlaşmadan haber yaptırtmaya başlamış![]()
Oyuncuyla ve kulübüyle anlaşırsın daha sonra haber yaptırırsın kanks.Sonra niye transfer çalımı atıyolar ya da oyuncu ve kulübü niye daha sonradan fazla para istiyo deniliyoHaberin olayi budur lan zaten kap mi bu
Bence 4lü demek, stoper isi yatti gibi. 6 veya 8 dedi sami firsat. Birde 9,5 aliyorlar mi yoksa serdar ile kapattilarmi o isi o var.Bu adamı almak demek 3-4-1-2 demek
Son cümledeki kolpaya inanıyorum demeOyuncuyla ve kulübüyle anlaşırsın daha sonra haber yaptırırsın kanks.Sonra niye transfer çalımı atıyolar ya da oyuncu ve kulübü niye daha sonradan fazla para istiyo deniliyo![]()
Reyiz adam messinin kucağına doğmuş yav pek bir afrikanın ücra köşesinden bulunmuş gibi durmuyor.Gerçekten Türk takımları o kadar kötü yönetiliyor ki bizde dahil. Koskoca Barcelona gidip Afrika’nın ücra köşelerinde genç oyuncuları alıyor bizimkiler nerde sönmüş sümsük varsa onların peşinde. Sonra Lamine Yamal’ı nasıl buluyorlar oluyor. Elinin altında Eren Dinkçi,Can Uzun veya Aral Şimşir gibi alınabilecek adamlar varken biz hala nerde ıskartaya çıkmış adam var onunla uğraşıyoruz. Geçen sene Fransa da Monaco’nun aldığı Lamine Camara mesela. Monaco 15’e aldı 40 verseler,vermezler şimdi. Yani isim olarak yazıyorum örnekler çoğaltılabilir. City’nin aldığı Khusanov hem Bjk hemde Ts önerilmiş ama almamışlar. Sonuç 40 milyona City gitti.Takımımızda kanat orta saha oyuncusu yok biz gidip Skriniar gibi ölü adama 6 aylık 4.5 milyon veriyoruz ki Allah’tan Fenerbahçe gibi bir takım varda bizden önce aldılar. Yani bizim gidip Aral’ı almamız gerekiyor. İşin açıkçası bizim kulüplerden bir b.k olmaz.