Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.797
- 101.978
- 5.238
O zaman yüzük Gsc nin hakkıBen degil ustad bi arkadas nisan bozmus o soruyor
Eski gsc’den bi arkadas
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman yüzük Gsc nin hakkıBen degil ustad bi arkadas nisan bozmus o soruyor
Eski gsc’den bi arkadas
nişan ATMA olayında kadın zaten nişan yüzüğünü adama doğru atar , küfür kıyamette +hasar etkisi olduğunu zanneder.—konu dışı bir soru—
nişan bozuldugunda yüzük kimde kalır -yüzügü erkek almışsa
Oyuncu tipi olarak böyle bir profil lazım gerçekten ama bu herif tam avarelBu Esteve averel gibi bir şey lan
—konu dışı bir soru—
nişan bozuldugunda yüzük kimde kalır -yüzügü erkek almışsa
Tam anlamadim üstad ama mantikli konustun gibiErkek alır kuyumcuya gider , evlilik akdi gerçekleşirse, tümü kadında kalırken, taahhüt edilen mehir tamamı boşansan bile ölmeden verilmelidir
Ben de istatistiklerine bakınca diyorum ki bu oyuncuda hava topunda çok kötü, bu adamda defansif ikili mücadelelerde iyi değil hızlı, tempolu bir tek +sı ortaları o da bizde ne kadar olur muamma. Bu oyuncuya o kadar para vereceğine zaten elinde benzeri bulunan Jelert'i oynat yaşı da daha genç biraz güçlendirdiğinde ekstra oyuncu kazanırız. Farklı özellikleri olur anlarım ama aynı özelliklerde daha fazla maaş vereceğin bir oyuncu almak çok saçma. Ya da Jelert'i satıyorsundur daha tecrübeli diye onu alıyorsundur bana göre saçma ama yine bir mantığı var derim ama hem jelert'i satmıyoruz hem de benzer tarzda bir oyuncu peşinde daha gidiyorsak bu ahmaklık.Premier Lig düzeyinde oynayan bir oyuncu olarak Jelert'ten daha önde olabilir diye düşünüyorum. Peters geçen sezon Championship'in en iyi 11'ine de seçilmiş. Oyuncuyu detaylı bilmiyorum bu arada sadece profil olarak yorumladım. Yaş, geleceği lig ve sözleşme durumu ideal görünüyor eksiğimiz olan bir mevki sonuçta, Ayrıca şu anda Jelert'ten ziyade Kaan'a göre ne yapabilir diye bakmalıyız çünkü orada Kaan oynuyor.
11e jelert alıyorsan ondan verim alacaksın burası her yıl 50 milyon harcayıp hiçbirşey olmamış gibi devam edebileceği klüp değil hocanın.Böyle bir bütçeyi orta-üst takımlarında bile bulamaz.Ben de istatistiklerine bakınca diyorum ki bu oyuncuda hava topunda çok kötü, bu adamda defansif ikili mücadelelerde iyi değil hızlı, tempolu bir tek +sı ortaları o da bizde ne kadar olur muamma. Bu oyuncuya o kadar para vereceğine zaten elinde benzeri bulunan Jelert'i oynat yaşı da daha genç biraz güçlendirdiğinde ekstra oyuncu kazanırız. Farklı özellikleri olur anlarım ama aynı özelliklerde daha fazla maaş vereceğin bir oyuncu almak çok saçma. Ya da Jelert'i satıyorsundur daha tecrübeli diye onu alıyorsundur bana göre saçma ama yine bir mantığı var derim ama hem jelert'i satmıyoruz hem de benzer tarzda bir oyuncu peşinde daha gidiyorsak bu ahmaklık.
Hızlı , tempolu ve ortalama fizik gücü olan herhangi bir oyuncu bize uyar nasıl gidip Sallaiyi Jelert'i buluyoruz inanılmaz gerçekten:dBu Walkerı alırız gibime geliyor, pek talibi yok, takımıda küme düşüyor kriterlere uyuyor.
yemini senmi ettin? önce iki kurban kesip birini yatıra ,diğerini kurda kuşa dağıtılmak üzere bana getireceksin,40 gece nafile namazı kılıp ,iki bayram arasını oruçla gecireceksin, 9999 tesbihten sonra yeminin boş olaTam anlamadim üstad ama mantikli konustun gibi
Kyle Walker- Peters'ın mantıklı bir transfer nedenini söyleyebilecek var mı? Jelert'in maaşı az geldi de daha yüksek maaş alanını mı alalım dedik? Hayır Jelert'i de satmıyoruz derdimiz ne bizim?
Erkek alır kuyumcuya gider , evlilik akdi gerçekleşirse, tümü kadında kalırken, taahhüt edilen mehir tamamı boşansan bile ölmeden verilmelidir
Petersi almaya giderken Sugawara ile geri döneriz belki.
boey gibi bişey istiyordum ben yine öyle bişey değil, ama topla arası iyi, savunmada da jelertten iyidirWalker nasil @P. Enis Sever
hücumda jelertten iyi, savunmada 1-2 tık iyiEee jelert bu