Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hep diyoruz ya bu sene şampiyonluk kritik dağılacaklar diye sonra bir şey olmuyor tabi aynen devam ediyorlar bu sene hakikaten en önemlisi şampiyonluk gecesi 5. yıldızı törenle armaya koyduğumuz vakit aradaki farkı anlayacaklar.

Hep diyoruz ya bu sene şampiyonluk kritik dağılacaklar diye sonra bir şey olmuyor tabi aynen devam ediyorlar bu sene hakikaten en önemlisi şampiyonluk gecesi 5. yıldızı törenle armaya koyduğumuz vakit aradaki farkı anlayacaklar.
Haziran 4: lewandowski fbde

fbliler: şimdi ananızı belledik

Mertens aşırı derecede düştü yorgun
Normal disiplinsiz takimda oynuyor
Kiev macinda Berkan Toreiraya havadan pas atti ceza sahasina
1- Berkan o pasi atacak kabliliyette degil
2-Toreiraya hava topu atmak akil isi degil
3-Iki orta saha oyuncusu ayni anda ileri cikmaz

Kapilan topta mertens 60 metre depar koyup adami kovaladi

Simdi bu oyuncunun yasi belli bu adami bu kadar geriye kosturursan ilerde bir ozelligi kalmaz ve her mac oynuyor

Yazik gunah adama

1 ay önce AL kupası hayalim vardı ama şimdi Ajax maçına 4 - 5 oyuncuyu dinlendirsek mi diye düşünüyorum. Artık gözümde Lig daha önemli.

Biraz sitem cümlesi sanıyorum. Walker Galatasaray'a gidiyorsa, anlaşma olarak Goztepe'ye de biri mi gidecek serzenişi. Soton Gözgöz aynı sahipler mi hiç bakmadım.

6 ay sözleşmesi kalmış adamı alıp üstüne Jelert'i bonservisiyle verirsek vah ki vah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt