- 12 Haziran 2015
- 36.338
- 32.000
- 2.693
:crushed: :crushed:Bizim takımda her üç gol attığı maçları vermeseydi aşağı yukarı bizimde böyle bir puanımız olacaktı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
:crushed: :crushed:Bizim takımda her üç gol attığı maçları vermeseydi aşağı yukarı bizimde böyle bir puanımız olacaktı.
Biraz sitem cümlesi sanıyorum. Walker Galatasaray'a gidiyorsa, anlaşma olarak Goztepe'ye de biri mi gidecek serzenişi. Soton Gözgöz aynı sahipler mi hiç bakmadım.
kesinlikle katılıyorum . mental olarak bir dağınıklık bariz var.bu takımın oyunu transferle düzelir mi
sanki oyuncularda bi huzursuzluk var gibi
ödemeyle mi ilgili yoksa birbirleriyle mi alakalı ya da oynanan oyundan mı memnun değiller bilmiyorum
NiyeUlan kutucu dün neydi öyle yaw aklıma geldikçe moralim bozuluyor ..
Neden?Bu Samiyen hedef şaşırtıyor olabilir mi Walker konuşulup arkada başkasını bitirmesinler sakın : )
Dün defansda baya bir degisiklik vardiTakımın performansında bir değişim yok çok yiyip üstüne atamayınca baskı hissediyorlar.
Bir de yorucu bir oyun oynuyoruz, total km fazla olmasa da efor fazla ve çoğu zaman ofansfta doğru karar verilemiyor bu yüzden.
Kerem ve bir kaç kişi ıslıklanmış Benfica’da, sene başı kafa açanların sesi kesildi şimdi de Yunus’a sarmaya başladılar, bu da dipnot.
[emoji[emoji6
]
][emoji[emoji6
]
][emoji6
]" data-quote="Sıddık Saraylı" data-source="post: 0"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
kesinlikle katılıyorum . mental olarak bir dağınıklık bariz var.
ani konsantrasyon kaybı - agresif oyundan uzaklaştık.
sanchez dün biraz toplardı allahtan - osimhen o pası bitirmeliydi yılın asisti olacaktı.
Ajax maçını ne yapıp esip almak zorundayız.
Dünkü maç da öyleydi. Bunun stresi hissedildi de zaten.
UEFA da ilk 16
Ligde puan kaybetmeden derbiye çıkmak
İki tane hedef var ve oyun bundan dolayı daha kötü olabilir.
Süper lig de ikinci yarı maçlar da her zaman daha zorlu olmuştur.
Takıma transfer döneminde
1.Sağ bek
2.Orta Saha (McKennie)
3. Ofansif Allrounder