Göktuğ Çakırlar
10 Numara!
- 19 Nisan 2013
- 13.162
- 7.416
- 1.873
Begenmiyorsan niye onun gibi bir oyuncumuz olsun?Maximin hiç beğenmiyorum ama onun gibi bir tane oyuncumuz yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Begenmiyorsan niye onun gibi bir oyuncumuz olsun?Maximin hiç beğenmiyorum ama onun gibi bir tane oyuncumuz yok
ErinçErinç Bilican: "Mikautadze işi, içerden onay alınıp 'Hadi adım atalım' dedikten 1 saat sonra medyaya düşüyor. Bunu benim aklım almıyor. Hatalı bir gözlem olabilir ama benim dışardan yaptığım gözlem; burada bir taş koyma, çelme takma gibi bir şey hissediyorum. Yöneticiyse yöneticiyi, menajerse menajerle bu konuları çözün!"
azgıntırcıyı tanıyormusunKanatlara sert basıyorlar tek oyuncuyla da değil yandaki de geliyor. Oyunu yanlara yığdığımızda ise orta sahada 1 e 1 kalıyoruz. O sırtındaki oyuncu devrildi mi eksik yakalarsın rakibi. Çok geniş alan kalıyor ortadan delebilirsek. Kenarlar aynı boşlukta olmuyor. Kademesine yetişiyorlar
Aga adamın yüzüne baktın mı, 23 yaşında olma ihtimali sence nedir.Jackson Tchatchoua (born 14 September 2001) is a professional footballer who plays as a full-back or a wing-back for Serie A club Hellas Verona. Born in Belgium, he represents the Cameroon national team.
Birden fazla reis , koçun eli hereyere uzanıyorifbli bi kostebek var kulupte
O ne yaazgıntırcıyı tanıyormusun
forumda da adamı varBirden fazla reis , koçun eli hereyere uzanıyor
O tipte bir oyuncudan bahsediyorum. Adam eksilten hızlı driplingi olan özellikle öne geçtiğimiz maçlarda oyuna girebilecek bir profil istiyorumBegenmiyorsan niye onun gibi bir oyuncumuz olsun?
kaynak azgıntırcı mıErden ile dursun barıştı muhabbetleri ne kadar gerçek
YouTubedan Sultan Mehmete bakıyorum, ileri sararak 1 saatte 4 bölüm izliyom
Aga adamın yüzüne baktın mı, 23 yaşında olma ihtimali sence nedir.![]()
Benim bilgim yok twitterda konuşuluyorkaynak azgıntırcı mı
fb galibiyetlerinden sonra yüksek enerji ile nöbete girenleri bizden daha iyi biliyorsun rnkts , şüphem yokforumda da adamı var
Serie A'dan 5-6 tane iyi sag bek saymaya kalksak bu sezon, bu da onlardan biri olur kesinlikle.
Ameliyattan önce yada sonra Hastanede görüşmüşler deniyor.Erden ile dursun barıştı muhabbetleri ne kadar gerçek
Bu sezon bu yönetim şampiyonluğu satıp arazi olur muÇok açık ve net
Geçtiğimiz iki sezonda Galatasaraylılığını para için kesinlikle satmaz dedirtecek tek yöneticimiz vardı
Artık o da yok
Bu çok açık ve net