- 26 Kasım 2012
- 185.608
- 258.305
- 5.998
metafizick yine komik olmıyan bişey yazmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son iki günde yaptığın 246.cı kadro dostum tebrik ediyorum16'da 16 - 102 puan - Namağluk şampiyonluk - 107 gol rekoru...
Muslera
Sanchez - Danso - Jakobs
Walker - Sara - Torreira - Yunus - Barış
Osimhen - Rashford
Helal sana HakanResford samp yapar
Gözlemlerime göre dünyada iyi santrafor ve iyi hoca pek kalmadı.
Hatta dünyada bu kadar santrafor yokken bizim ligde bu kadar kaliteli santraforlar olması da santrafor olayının bittiğine işaret [bence]
2 seneye % 80 civarında takımlar santrafor kullanmamaya başlayacak [iddia]
2 sene sonra montellayı getirecegizGözlemlerime göre dünyada iyi santrafor ve iyi hoca pek kalmadı.
Hatta dünyada bu kadar santrafor yokken bizim ligde bu kadar kaliteli santraforlar olması da santrafor olayının bittiğine işaret [bence]
2 seneye % 80 civarında takımlar santrafor kullanmamaya başlayacak [iddia]
Rashford gelince naparsınTalisca cok kötü oldu maalesef
Benim sade Twitter nickim bunların bütün espirilerini döver ağa bey , bitirrecem bunlarımetafizick yine komik olmıyan bişey yazmış
Yok ya ciddiyim, Mbappe profili adamlar oynar maksimum zaten santrafor örneği de pek kalmadı dünyada.Üstad dalga geçmek için mi yazdın bilmiyorum da bu dediklerine katılıyorum.
Eğer gol katkısı verirse katılıyorumTalisca cok kötü oldu maalesef
Nah atletizmle kazandık, hepsi daha kaliteliyiz diye kazanıldı.
Jesus döneminde o konuda bariz bizden daha iyidiler ayrıca.
Taliscayi daha cok isterdimRashford gelince naparsın
Bir sonraki hocamız % 77 ihtimalle Arda Turan2 sene sonra montellayı getirecegiz
öyle futbola koyayımYok ya ciddiyim, Mbappe profili adamlar oynar maksimum zaten santrafor örneği de pek kalmadı dünyada.
Hoca konusunda da benzer iddialarım var ama ET buna yönelik bir şeyler söylemişti geçen, ai tabanlı coaching hizmetleri çıkacak, maç verilerine göre takımın zayıf noktalarını analiz edip maç içi ve devre arası öneriler sunacak head coachlara.
Zaten dünyada coaching olayı ekibe döndü tamamen, eskisi gibi baskın karakterlerin alayı dağıldı bir Ancelotti ayakta.