- 16 Haziran 2010
- 203.955
- 156.017
- 6.838
Emin ol kimse onu aramıyorBu taraftara Cenk Ergünü bile arattığın için tebrikler i. hatipoğlu..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emin ol kimse onu aramıyorBu taraftara Cenk Ergünü bile arattığın için tebrikler i. hatipoğlu..
Barışa bok atanlar umarım utanır. Santrafor oynamadan bazan bek oynarak listedeki tek Türk
Jesus'un takımın atletizmi 10 kişi kaldıkları 1-0'lık Sivas maçından itibaren bitmişti. Sonra Giresun maçı geldi. En son da biz vurduk.Olm Crespo, Serdar falan kadayıf denecek adamlar değil Rossi de öyle. Aç bak kadrolara ciddi kalite farkı var o sezon, Jesus'un tek olayı atletik top oynamalarıydı zaten ciddi kalite eksikleri vardı. Sergio muazzam oynadı ilk maçta mesela, yönetti tüm takımı. Mertens ilk sezon hiç etki edemedi derbilerde ama bu sezon en iyisiydi maçın neredeyse.
Bu seneki ilk 11ler arasında da ciddi kalite farkı var, çok fazla hareketsiz oyuncu sorun yaratabilir ona okay de içerdeki maçı da alırsak atletizmle değil kaliteyle alırız bana göre.
Yok.
Bak mesela bu da yanlış bir algı.sara azıcık tuzlu da olsa ne kıymetli transfermiş yav. şuna bak ortalık menajerlerin az fazla komisyona sağa sola sokmak istedikleri ömrü yarılamış oyunculardan geçilmiyor
Erden reis zamani para yoktu adam alamiyorduk simdi para var adamlari getirecek biri yok ne cesit bir cendereye düştük yav
Aklın yolu 1 bu bahtsizlik ile yine parasızken iyi bir yöneticimiz olur bizimKulüp bonservis ödeyemiyorken Erden Timur vardı. Bonservis ödeyebiliyorken Hatipoğlu var. Bu taraftarın bahtsızlığı bitmez.
Ne oluyor dedim bir an.
Bence mevcut durumları tartışılır Yunus, Ziyech'in, Barış da Zaha'nın yapamadıklarını yaptı bu sene. Genel olarak benzer düşünüyorum da 22/23 tarihimizde ezmediğimiz kadar ezdik onları 11/12 dışında o seviye bir fark pek olmamıştı, o yüzden kaliteye bağlıyorum.Jesus'un takımın atletizmi 10 kişi kaldıkları 1-0'lık Sivas maçından itibaren bitmişti. Sonra Giresun maçı geldi. En son da biz vurduk.
Barış Osimhen Yunus üçlüsü kalite olarak Ziyek Icardi Zaha'dan geride ama atletizm olarak çok ileride. Ben net ilkini tercih ederim. Onu anlatmak istiyorum. Önünde 5 metre boşluk olmasına rağmen koşamayan adam görünce deli oluyorum.
X'te filan en azından Sarayı getirdi vs yorumlarına denk geldim maalesef. Durum o kadar vahim.Emin ol kimse onu aramıyor
Rashford skills paylaşmaya başlayalım.
liberya deyince aklıma weah geldi milanlı azman forvet liberyalımıydı oYarın Liberya ve Hong Kong'da transfer dönemi kapanıyormuş oradan fırsatlar çıkabilir