Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olm Crespo, Serdar falan kadayıf denecek adamlar değil Rossi de öyle. Aç bak kadrolara ciddi kalite farkı var o sezon, Jesus'un tek olayı atletik top oynamalarıydı zaten ciddi kalite eksikleri vardı. Sergio muazzam oynadı ilk maçta mesela, yönetti tüm takımı. Mertens ilk sezon hiç etki edemedi derbilerde ama bu sezon en iyisiydi maçın neredeyse.

Bu seneki ilk 11ler arasında da ciddi kalite farkı var, çok fazla hareketsiz oyuncu sorun yaratabilir ona okay de içerdeki maçı da alırsak atletizmle değil kaliteyle alırız bana göre.
Jesus'un takımın atletizmi 10 kişi kaldıkları 1-0'lık Sivas maçından itibaren bitmişti. Sonra Giresun maçı geldi. En son da biz vurduk.

Barış Osimhen Yunus üçlüsü kalite olarak Ziyek Icardi Zaha'dan geride ama atletizm olarak çok ileride. Ben net ilkini tercih ederim. Onu anlatmak istiyorum. Önünde 5 metre boşluk olmasına rağmen koşamayan adam görünce deli oluyorum.

sara azıcık tuzlu da olsa ne kıymetli transfermiş yav. şuna bak ortalık menajerlerin az fazla komisyona sağa sola sokmak istedikleri ömrü yarılamış oyunculardan geçilmiyor
Bak mesela bu da yanlış bir algı.

Mctominay ile Wendeldi ilk hedef ki Mctominay çok beğeniliyor bu sezon, Wendel de Rusya'nın en yüksek puanlı oyuncusu olsa da ayrılacak takımdan.

Sara tamamen bunlar alınamadı diye alınan bir adam, öyle müthiş plan işi falan değil ki bence hem Wendel hem Sara gelebilseydik muazzam bir üçlü orta saha takımı olabilirdik.

Şaka maka şampiyonluk için tek umudumuz Mourinho 🤣🤣🤣

Jesus'un takımın atletizmi 10 kişi kaldıkları 1-0'lık Sivas maçından itibaren bitmişti. Sonra Giresun maçı geldi. En son da biz vurduk.

Barış Osimhen Yunus üçlüsü kalite olarak Ziyek Icardi Zaha'dan geride ama atletizm olarak çok ileride. Ben net ilkini tercih ederim. Onu anlatmak istiyorum. Önünde 5 metre boşluk olmasına rağmen koşamayan adam görünce deli oluyorum.
Bence mevcut durumları tartışılır Yunus, Ziyech'in, Barış da Zaha'nın yapamadıklarını yaptı bu sene. Genel olarak benzer düşünüyorum da 22/23 tarihimizde ezmediğimiz kadar ezdik onları 11/12 dışında o seviye bir fark pek olmamıştı, o yüzden kaliteye bağlıyorum.

Genel olarak umursamaz ya da koşmayan adamları ben de sevmem ona bir şey demiyorum da oyun görüşü ve kalitesi iyi adamlara her türlü ihtiyaç var, şu anki sorunumuz da o hatta, Ziyech'in geçen yıl mart sonrası verdiği etkiyi verecek birine ihtiyaç var.

1737927964789.webp

Ziyech ile adı geçen takımdı tam Ziyech bölgesinden oynayan adamı göndermişler. Gitsin artık şu Ziyech.

Rabbim Ismail'e koç indirdiği gibi bizimkiler yanlış yapmasın diye saçma isimlerin transferini sakatlıkla falan durdurdu. Bu salaklar hala doğru adama yönelemiyor.

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt