- 26 Ocak 2021
- 41.240
- 40.476
- 3.078
Diger iki hesabinla beraber mıh mi yemek istiyon hea itiraftanMurat durmaz ustume oynuyor banlatmaya calisiyor beni
Ama sunu unutma
3 farkli hesabim var forumda![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diger iki hesabinla beraber mıh mi yemek istiyon hea itiraftanMurat durmaz ustume oynuyor banlatmaya calisiyor beni
Ama sunu unutma
Tek maç kralını getirirsin Liboş bey. Paradan haber ver sen. Ama evet, en kötü yabancı bunlardan iyidir. İyi olan da bozuluyor burda. Adamlara kızmıyorum, bu toksik ortamda rüzgar nerden eserse oraya gidiyor adamlar. Bunun en net örneği HUM. İlk yıllarında oyunu akıtan HUM şimdi oyunun içine akıtıyor.Top 5 hakem bile gelmez buraya ama yabancilarin en dandigi bile bunlardan iyi dersen orasıni bilemem fener lyonda ki gibi dallamalarin buradakilerden cokta farki yok mesela.
Şike yav. jk nin hocası yataklara mı düşmüş illa alın diye.beşiktaş ihtiyacı olduğu için mi alıyor, yoksa fenerbahçenin kadro şişkinliğini rahatlatmak için mi?
Beşiktaş kasımpaşa v2 olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Alayınızı üst üste koyup paket etmeyenin
Niye banlatmaya çalışayımMurat durmaz ustume oynuyor banlatmaya calisiyor beni
Ama sunu unutma
Abdül başkanın ayak tırnağı olamaz bunlar. Aynı cümle içinde bile kullanmayalım.abdurrahim albayrağı mumla arar olduk. okadar rezil bir transfer komitesi
Getirdikleri varda onlara calisiyor buda gelip olayi kökten cözer karsi taraf adina.ilk maçta neden yönetmedi. istediklerini yaptırıyorlar zaten..
@ModerasyonMurat durmaz ustume oynuyor banlatmaya calisiyor beni
Ama sunu unutma
Demek oyle he, simdi bu hesabi banlayalim da bakalim kim aktif oluyor.Murat durmaz ustume oynuyor banlatmaya calisiyor beni
Ama sunu unutma
Ee sen şimdi naneyi yemedin miMurat durmaz ustume oynuyor banlatmaya calisiyor beni
Ama sunu unutma