Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.975
- 77.167
- 4.218
3 filan istiyorlardı 2'ye biter.Maestronun ederi max 1.5-2
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 filan istiyorlardı 2'ye biter.Maestronun ederi max 1.5-2
Daha haksiz cikti diyemem. Sonucta Antep macina daha 1 hafta var.TD olarak niye bu kadar umut veriyorsun taraftara anlamıyorum. Net bir şey yoksa çıkıp Antep maçında daha iyi bir kadro ile olacağız muhtemelen diye açıklama yapılmaz ya. Okan hoca bunu hep yapıyor.
Bende yok o.Deniz zorluyu özlemişiz
Elimizdeki oyuncular ligde her türlü şampiyonluğa oynar ligin seviyesi çok kötü.Ama oyuncularda ciddi fiziksel ve mental düşüş var bunu çözmesi gereken hocadır.Kendisi sürekli abartılı konuşuyor sonra patlıyor.Yönetime sürekli destek veriyor.TD olarak niye bu kadar umut veriyorsun taraftara anlamıyorum. Net bir şey yoksa çıkıp Antep maçında daha iyi bir kadro ile olacağız muhtemelen diye açıklama yapılmaz ya. Okan hoca bunu hep yapıyor.
Her üyemiz değerlidir yapmayalımBende yok o.
Mercedes cikis saatine denk gelmis olabilirsinKnk sizin Sifi‘de trafik neden bu kadar berbat yav
Gecen Nefis‘te Döner yedim, anam agladi trafikten cikana kadar
Umarım haklı çıkar, ama hiç iç açıcı haberler de yokDaha haksiz cikti diyemem. Sonucta Antep macina daha 1 hafta var.
boey'in ayrılığından beri ekibimizin futbolu geriledi desemBoey ayrılığı sonrası gayet zorlandık ama, transfer gerek yine. Transfer yapmazsak da hala en büyük aday biz oluruz bu ayrı denklem ama.
Alinan oyuncuda once ilgimiz olmadigini soyleyip sonra gidip alinan bir rotasyon oyuncusu ayrica.Haluk Yürekli: "İki hafta oldu transfer açılalı, Galatasaray'da yaprak kıpırdamıyor. Fırsat transferlerini yapamazsan ne olacak peki? Beceriksizlik mi, tecrübesizlik mi, iş bilmezlik mi, bir şey var. 50 isim yazıldı, alınan oyuncu ise 1! Plansızlık işte bu. Skriniar'dan bu yana bir dünya isim yazılıyor. Şimdi her menajer bir oyuncu öneriyor."
Sen de biliyorsun ki bazen transfer 1 gunde hemen olabiliyor. Belki bu sefer gercekten isim sizdirmamisizdir ve bitmeye yakindir falan. Sabirla beklemeliyiz. Ha istersen sosyal medyadan elestiri yaparsin, onda sorun yok. Ama elimizden baska bir sey gelmez taraftar olarak.Umarım haklı çıkar, ama hiç iç açıcı haberler de yok![]()
Kavukçu ile Hatipoğlu sırt sırta vermiş diyen Haluk Yürekli değil miydi ne anlatıyor yine?Haluk Yürekli: "İki hafta oldu transfer açılalı, Galatasaray'da yaprak kıpırdamıyor. Fırsat transferlerini yapamazsan ne olacak peki? Beceriksizlik mi, tecrübesizlik mi, iş bilmezlik mi, bir şey var. 50 isim yazıldı, alınan oyuncu ise 1! Plansızlık işte bu. Skriniar'dan bu yana bir dünya isim yazılıyor. Şimdi her menajer bir oyuncu öneriyor."
Takke düştü kel göründü.Kavukçu ile Hatipoğlu sırt sırta vermiş diyen Haluk Yürekli değil miydi ne anlatıyor yine?
5 istiyorlar la metin in dedigine göre adam kertmeye çalisiyolar yani3 filan istiyorlardı 2'ye biter.
Napsın oda inanıyor bu bizim beceriksizlere.TD olarak niye bu kadar umut veriyorsun taraftara anlamıyorum. Net bir şey yoksa çıkıp Antep maçında daha iyi bir kadro ile olacağız muhtemelen diye açıklama yapılmaz ya. Okan hoca bunu hep yapıyor.
Deniz + Maestro 5 ise tamam.5 istiyorlar la metin in dedigine göre adam kertmeye çalisiyolar yani
Yönetime verilmiş bir mesaj olabilir mi?TD olarak niye bu kadar umut veriyorsun taraftara anlamıyorum. Net bir şey yoksa çıkıp Antep maçında daha iyi bir kadro ile olacağız muhtemelen diye açıklama yapılmaz ya. Okan hoca bunu hep yapıyor.
Hocayı transfer konusunda eleştirebiliriz malesef kadroyu o kurduYahu reis Allaş aşkına orta saha istemiyorum 12 kişimi oynayacağız diyen kimdi.Yetersiz adamları ısrarla göndermeyen kim?
Bu kadrounun oluşmasında planlamada hiçmi hatası yok teknik adamın.
O zaman Okan buruk olmasaydıda belki şampiyonlar liginden elenmezdik.Belki başkası olsa kadro planlaması daha iyi olurdu.Bu uzar gider.