Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.466
- 36.929
- 3.798
Aysal GS tarihinin en güçlü yönetimini dağıttı.İlgiyi desteği sever de sadece bana gösterilsin kişisi değil bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aysal GS tarihinin en güçlü yönetimini dağıttı.İlgiyi desteği sever de sadece bana gösterilsin kişisi değil bence
Araya kendini iyi atmıssın reis :dHepsini de onu yapacak vizyon yok
Şu ekip nasıl
Başkan-aysal
2.başkan-erden
Td-zidan
Futbol direktörü-ben
Kahpelerle mücadele için basın sözcüsü-fatih altaylı
Aramız nasıl
#OralSevmez#PenisSever
Batuhanım @Oral Sevmez in twitter hesabından hain geceler temalı bir canlı yayın yapsanız harika olurduseni cok seviyorum zeytinli
Buendia villada mı hala
Sen RFS gazisi olmuştun değil miKendi başıma iddiaya girip bende banlandim 3 4 ay.

O zaman geçelimLeverkussen istiyormus
Bay. 23 m
Yunus. 20 m
Batshuayi 3-5 m
Nelsson 10 m
Berkan bedava
Demirbay alacaklarını ver
Jelert 5-7 m
Yusuf 2-3 m
Torreira 5 m
Sallai ?
Kavukun da Hatip’in de derdi Galatasaray değil ve umurlarında da değil; ayrıca asla Galatasaray yöneticiliğini yapacak kalibrede de değiller ve evet, bende bu yüzden istifa etmeleri gerektiğini düşünüyorum. Ancak bu twit ile yüklenmek haksızlık; bu twitin altında “cincon deyil çim bom” twitini atıyor. Yani yanlış yazdım demek istiyor.. bu twiti bile ve isteye gündeme getirmek (ilk yayanı kastediyorum) sosyal medya zorbalığı ve sosyal medya üzerinden haysiyet cellatlığı yapmaktır. Haa “değil” kelimesini “de’y’il” yazan adam Galatasaray yönetiminde olmamalı ve bu yönetim istifa etmeli diyenleri de haklı ve makul buluyorum.
Bilmiyorum ama altyapıya 2 salladı, anında A.Akman yayınına bağlandı. Halukların yayınıda bizzat başkanımız katılmamışmıydıKarakullukçu kim yav, sivri sinek kadar sinir edici değil. Boş boş konuşuyor haluklar gibi
enzo milotO zaman geçelim
Acil brahim tarzı 10 önerisi
Taraftara umut vermiyor yonetimi taraftarin onune atiyor dogru taktik transfer gelmediginde kimse hocaya laf etmez yonetime ederTD olarak niye bu kadar umut veriyorsun taraftara anlamıyorum. Net bir şey yoksa çıkıp Antep maçında daha iyi bir kadro ile olacağız muhtemelen diye açıklama yapılmaz ya. Okan hoca bunu hep yapıyor.