Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden Timur'a tekrar görev teklif edildi o yüzden kapı dışarı etti demek doğru değil. Korumadığı için gitmesine vesile oldu demek daha doğru ifade olur.
Gitsin diye elinden geleni yaptıktan sonra tamam la gel gel diye dümenden tekliflerinin hiçbir iyi niyeti yok.2 tarafta yanlış transfler yaptı ama ben burada ''iyi niyet''e bakarım ülkemizde pek gözükmeyen birşey.İyi niyetli olan erden timurdu burada diğerleri tamamen çıkar için o koltukta oturan herifler.

1738000365030.webp

100bin olacak

2 haftadir sosyal medyada adeta yirtiniyoruz adamlar transfer yapsin diye. isimiz 2-3 menajere kalmis. hem elimizdeki fazlaliklari alip bir yere götürecekler hem oyuncu getirecekler (!).

Yoo valla ben de isterim, hatta yabancı var da olmasın. Deplasmanda ne ise aynı şartlar olsun.

Samiyende yerli hakemleri sıkar biraz bizi yemeye çalışmak falan, hatta bizden yana olabilirler ki olsunlar da, misal 4 tane hakkimizla atıp 4 de hakem ittirmesiyle ittirsek bunlara düğün bayram yaparım :asd:

Neden?

Çünkü bu sezon fena çamur yapıyolar ve çamurun içindeki ile üstüm basım çamur olmasın diyerek güreşemezsin :p
Yabanci yerli hepsi ayni hatayi yapiyor bize gelince. Yerlilerinde cekindigi filan yok. 2 senedir bi hatasiz maclari yok bize gelince. Bu yüzden bos muhabbet yapiyor dayi.

Haluk un transfer ile ilgili yönetimden bir kişiyi hedef alması, ardından yönetim kurulundaki bazı üyelerin geçmiş twitlerinin servis edilmesi. Bizimkiler içeride baya karışık galiba, geçen dönemde fatura Cenk e kesilmişti. Bu dönemde birine yol görünecek anladığım kadarıyla. Peki neyi paylaşamıyorlar diye sorarsanız aklıma Napolyon un bir sözü geliyor..

topa basıp oyunun temposunu ayarlayan orta saha=şampiyonluk + ifbnin çöküşü

Haluk un transfer ile ilgili yönetimden bir kişiyi hedef alması, ardından yönetim kurulundaki bazı üyelerin geçmiş twitlerinin servis edilmesi. Bizimkiler içeride baya karışık galiba, geçen dönemde fatura Cenk e kesilmişti. Bu dönemde birine yol görünecek anladığım kadarıyla. Peki neyi paylaşamıyorlar diye sorarsanız aklıma Napolyon un bir sözü geliyor..
Ne diyon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt