Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin Fenerli olmanı?berke özeri almak icin ne bekleniyor
Bakambu, Bursa’da da oynayan golcü, 5 milyona sattığımız…Yanlış hatırlıyorsun Vinicius olmasın senin hatırladığın ? Bakambu oyuna girer girmez köpek gibi pres yapıyordu. Hatta bazen dozunu abartıp faul yapıyordu. Icardi ölü haldeyken bile Okan oyundan almıyordu Bakambu hiç şans bulamadı.
Galatasaray düşmanlarının alnına koyacağız
arapçamız yok serbaycığım
Galatasaray düşmanlarının alnına koyacağız
Alperim panele girmişken şu bizim turkuaz-gri şerite de bir ayar çekin çok kötü duruyor ya kırmızılı bişey lütfen.Senin Fenerli olmanı
*. senin hatrina - aradim taradim buldum ;
saygi ve selamlar .
İyiyse oynar, fakat başka faktörler de var. Geldiği ligden, ülkeden tut kişiliğine, özgüvenine kadar bakılmalı yani al direkt 11'e koy yapmak zorundayız şuan bek alıyorsak. 10 isim çıktı olmadı, şimdi birden Hampus diye bir çocuk...Herifi tanımiyorumda eger iyi ise oynar yani bunlar çok ifade etmez onu diyorum adaptasyon isine inanan birisi degilim.
Bunlar yeni rütbeler, yarin mesaj sayına göre değişebilir yapacak birşey yok artıkAlperim panele girmişken şu bizim turkuaz-gri şerite de bir ayar çekin çok kötü duruyor ya kırmızılı bişey lütfen.
Domalın dese domalcaklarmış