Sercan Sönmez
10 Numara!
- 20 Ocak 2011
- 10.201
- 2.997
- 2.118
Berke, Emin, Kutucu, adı sanı duyulmamış iskandinav gençler. Ne bu rezerv takım mı kuruyoruz içlerinde 1 tane ilk 11 oyuncusu yok. Bu yedek oyuncu sevdası nedir anlamıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adminlerin isimleri ne guzel.parliyor
O.isi kolay bonusla çözebilirsin misal 5 maç ilk 11 de cikarsa 5 milyon dolar gibi o zaman febe babayı alir5m Euro'ya kiralarsın, 500bin Euro'ya zorunlu satın alma maddesi ekletirsin. Olur biter..
Güzelleme başladı muhtemelen alıyoruzberke transferinin önündeki engel zaten taraftar tepkisi muhtemelen taraftarı ikna için yapıldı bu röportaj bence alınmalı bu arada
5m Euro'ya kiralarsın, 500bin Euro'ya zorunlu satın alma maddesi ekletirsin. Olur biter..
Koridor kullanı mıymış
Bu scout tayfasını toplucam koridora, kullanıcam orada koridoru
Bence de alınmalı. Gözümüzün önünde iyi kaleci varken yabancı kaleciye gitmeye gerek yok. Yabancı transferi de belirli noktada risk barındırıyor sonuçta. Yerli kaleci tutturabilirsek çok rahatlatır bizi.berke transferinin önündeki engel zaten taraftar tepkisi muhtemelen taraftarı ikna için yapıldı bu röportaj bence alınmalı bu arada
ben karşı değilim çocukluktan galatasaraylı mert hakan fenerde kanaat önderi takılıyor, ayrıca Berke iyi kaleci taraftarılığı bizi ilgilendirmemeli ligin en iyi kalecisi şuan çocukGüzelleme başladı muhtemelen alıyoruz
ben karşı değilim çocukluktan galatasaraylı mert hakan fenerde kanaat önderi takılıyor, ayrıca Berke iyi kaleci taraftarılığı bizi ilgilendirmemeli ligin en iyi kalecisi şuan çocuk
Parisin güya neymar bonservisi için barçaya 1 er euroluk paralar vereceği söyleniyorduBerkeden fenere para kalırsa bir kuruş bir kuruş ödeyelim
Vay serg naber.Osinhene asist yapan adam yok takımda,çok bedbaht bir durum.9 5.numara ve kanat sart
febenin kanaat önderleri cüce ahmet ,dombili ümit falan resmen kalite 0 bu toksik camia bize imkanı yok rakip.olamaz paraylada bir yere kadar işteben karşı değilim çocukluktan galatasaraylı mert hakan fenerde kanaat önderi takılıyor, ayrıca Berke iyi kaleci taraftarılığı bizi ilgilendirmemeli ligin en iyi kalecisi şuan çocuk