Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takım ve taraftar iyice gergin + yorgun olacak rotasyonda kullanabileceğimiz adam sayısı çok yok nasıl işin içinden çıkacaz hiçbir fikrim yok.
Ben kulüp baskani olsam bizim kulüpten görüsmek isteyenlere randevu bile vermem. Insani bu kadar geren, bu kadar beceriksiz bir yönetim anlayisi olamaz. 1 aydir Elmali ve Kutucu'yu alip sol tarafa alternatif yaratamayanlarin yabancilarla nasil diyalog kurmaya calistigini düsünmek bile istemiyorum.

Takım iyice gergin + yorgun olacak rotasyonda kullanabileceğimiz adam sayısı çok yok nasıl işin içinden çıkacaz hiçbir fikrim yok.

Burada bütün iş hoca ve ekibine düşüyor. Yani bu maç çok efor sarf etmeden kazanmamız gereken bir maç. Rakibi sıkıştırır mıyız, dar alanda mı top oynarız, sert mi oynarız, oyunu soğutarak mı oynarız? Artık nasıl oynarsak oynayalım, efor sarf etmeden bu maçı bir şekilde bitirmeliyiz. Eğer rakibe oynamasına izin verirsek, 60-70'ten sonra maç elimizden kayıp gider.

Alisson
Walker Davinson Alaba Ake
Sara Zubimendi Fagioli
Yunus Kutucu Barış​

Koca klup baskan hastanede diye kepenk kapatiyor. Bakkal olur bunlardan en fazla.

Emperyalist yalı çocuğu kafayı sıyırmış galiba dünyada ki bütün oyunculara talip olmuşlar. Traore diye birini istiyorlarmış. Kimdir bilmiyorum,9 milyon euro teklif etmişler.

Menajer beslemesi ünlü haberci daha önce hic olumlu bir sey yazmadigi transferin sakatliktan dolayi patladigini söylüyor. Bizimle dalga gectiginin en büyük kaniti bu "almost agreed on wednesday" pasaji.

Oyuncu gelmiyor, oyuncunun istegi Premier Lig zart zurt, Milan 2 milyon daha fazla opsiyon istiyor diye haber yapan isimsiz yerli troller de ortadan kayboldu.

1737642539151.webp

geçen sene 19 mayısta bunlara koyup teröristbaşı yerine azizin seçilmesini sağlayacaktık

herif zıvanadan çıktı yapmadığı şey yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt