- 16 Haziran 2010
- 203.904
- 155.912
- 6.838
Neyse transfere donelim, ya da donmeyelim transfer yaptiklari da yok bunlarin Allah bilir neyi bekliyorlarsa artik. Insani yorarlar vallah.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Of sıcak sıcak şekere banacaksın yanına da sıcak bir çay.Evet , krep'in kuculmus versiyonu diyebiliriz, dogal hali su:
Ekli dosyayı görüntüle 276110
Ekli dosyayı görüntüle 276111
tabi artik soyleleri de var:
Ekli dosyayı görüntüle 276112
Bir an Orhan Bencegay aramızda sandım, Gökenim gelmiş, daima geç gelir gardaşım benimSelamlar gönül dostları![]()
Zaten onu da bir şekilde alamamayı becerirdik biz.Sneijder'in bağcık bağlamasıni öven taraftara gondermeydi ilk post ama ciddi ciddi herifi izlemek için ekran başına oturmustum kola sigara bile hazırdı baktım aşili gitti herifin
Bitirdiler bizi valla Konyaspor maçını umarım bir şekilde geçeriz skor filan umrumda değil 3 puan versinler yeter yoksa geçilmediği taktirde oluşacak kaosla bu sefer büyük sıkıntı olur.Neyse transfere donelim, ya da donmeyelim transfer yaptiklari da yok bunlarin Allah bilir neyi bekliyorlarsa artik. Insani yorarlar vallah.
Turuncu paket çorap aromalı cips yedinmi hiç
Yağız yerli Romano baba, Koç besliyor. Manipüle ediyorlar işteYağız adlı lavuk bizim taraftarı da muhabirleri de kekliyor yardakçılardan biri de fabrizio. Haluk efendi bile bunların oyununa düşüyor. Yağızın skriniar sürecini takip edin sadece. Adam fbnin alacağı topçular resmileşmeden asla yazmıyor. Gs de ise sürekli isim atıyor ortaya.
Neyse transfere donelim, ya da donmeyelim transfer yaptiklari da yok bunlarin Allah bilir neyi bekliyorlarsa artik. Insani yorarlar vallah.
Konya macinda yeniden bir puan kaybi olursa bunlarin kacacak yeri olmayacaktir.Bitirdiler bizi valla Konyaspor maçını umarım bir şekilde geçeriz skor filan umrumda değil 3 puan versinler yeter yoksa geçilmediği taktirde oluşacak kaosla bu sefer büyük sıkıntı olur.
İkisi de aynı amaca hizmet ediyor benim gözümde artık. Fabrizio, yasak olandan farklı değil.Yağız adlı lavuk bizim taraftarı da muhabirleri de kekliyor yardakçılardan biri de fabrizio. Haluk efendi bile bunların oyununa düşüyor. Yağızın skriniar sürecini takip edin sadece. Adam fbnin alacağı topçular resmileşmeden asla yazmıyor. Gs de ise sürekli isim atıyor ortaya.
Kapatip yemek konusuna gecebiliriz.Sende futbol konuşmuyorsan nöbeti kapatma vaktidir admir
Kitin ve protein ha ...bugun pilav ustu tavuk donerimin icinden ölü sinek cikti 2 tane kocaman
Yiyeli baya oluyor be GökhanimTuruncu paket çorap aromalı cips yedinmi hiç
Oralım yanlışlıkla pilav üstü sinek sipariş etmiş olabilir misin ucuz olsun diyebugun pilav ustu tavuk donerimin icinden ölü sinek cikti 2 tane kocaman
Olumsuz senaryoyu düşünmek istemiyorum ama bi ihtimal oldu diyelim hakikaten tepetaklak oluruz fenere yine Göztepe maçını hakem yardımıyla kazandırırlar puan farkı 3-4'e düşse kaosun kralı döner.Konya macinda yeniden bir puan kaybi olursa bunlarin kacacak yeri olmayacaktir.
Orkun ışıtmak en kötü restoranlar serisi için önerbugun pilav ustu tavuk donerimin icinden ölü sinek cikti 2 tane kocaman