- 1 Haziran 2015
- 27.643
- 19.195
- 2.148
kimi alamadık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orta saha lazım en kötü maestro al gelKutucu
Forvet arkasi
Stoper
Sag bek
Dogru oyuncular ile olumlu buluyorum bu planlama’yi
Gidip sag beke aurier gibi sakat adam alacak olursak ozaman tabiki sokarim böyle planlama’ya
Kutucu
Forvet arkasi
Stoper
Sag bek
Dogru oyuncular ile olumlu buluyorum bu planlama’yi
Gidip sag beke aurier gibi sakat adam alacak olursak ozaman tabiki sokarim böyle planlama’ya

Üstad uygulamayı kullanıyor iseniz, kullanmamanızı rica ediyoruz, sorun yaşanıyor.Sans eseri o mevkilere iyi topcular gelirse güzel olur
Gelmezse sövecegiz zaten
Bu maestro iyi oyuncu mu emin misinizOrta saha lazım en kötü maestro al gel
Maestro bence tam 4-3-3 de sara Torreira ikilisini tamamlayacak adamBu maestro iyi oyuncu mu emin misiniz
İyi mi değil mi bilmiyorum. AmaBu maestro iyi oyuncu mu emin misiniz
Bu maestro iyi oyuncu mu emin misiniz
Merkez rotasyonda olmalı aslında Lucas ile birlikte, ben Kaan yerine Elias'a o kadar süre verilse daha mı kötü olurdu diye düşünüyorum. Bence Okan hoca hata yaptı bu konuda.Kaan da sag bek degil bunu prag macinda gördük gecen sezon elenmemize sebep oldu yaptigi sacma müdahale ile
Stoper de oynadigi zaman da idare ediyor
Ama bence iyi oldugu mevki orta saha
Kutucu iptal
Nasıl berbat bir stoperse GS tarihinin en çok maça çıkan oyuncusu ve Avrupa'dan 2 tane kupa getiren kadronun as 11 oyuncusu. Varsa böyle başka berbat adamlar almak lazım aslında.Bülent Korkmaz berbat bir stoperdi.
Nasıl berbat bir stoperse GS tarihinin en çok maça çıkan oyuncusu ve Avrupa'dan 2 tane kupa getiren kadronun as 11 oyuncusu. Varsa böyle başka berbat adamlar almak lazım aslında.

Ulan orta saha nerde.
Bizde sistem yok kafasına göre takilirKutucu sizce bizim sistemde solda mi oynar forvet arkasi mi
Forvet arkası oynar çok da gol atar osimhen sayesindeKutucu sizce bizim sistemde solda mi oynar forvet arkasi mi