Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.415
- 36.886
- 3.798
Direk bonservisiyle de alınabilir. Bonuslarla 12-13 bonservis -1.5 maaş denerdim.Benficadan şeldurup opsiyonla kiralanmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Direk bonservisiyle de alınabilir. Bonuslarla 12-13 bonservis -1.5 maaş denerdim.Benficadan şeldurup opsiyonla kiralanmalı
Yılların efendi Muslera'sı o hareketiyle herkesin gönlünde bir yara açtı. Bizi geçtim tüm spor severler için Muslera her zaman iyi bir karakter ve örnek bir sporcu olarak anılırken orda kendini kaybetti.O özrü dilememesi büyük skandaldı. Çalıştığı kuruma bakışını özetledi bence. Muslera'yı bu konuda son birkaç senedir çok eleştiriyordum.
Çiçek falan vermeyiz de taraftar maç başı çağırıp destekleyecek. Bakalım sonu nereye varacak bu olayın.Kaptansa kendisinin ve takımının performansı için gidip tribünlerden özür dilemeli, tersi değil. 200 kişi ıslıkladı diye şimdi çiçek falanmı vericez anlamadım
Abi bu sara sezonu mu kapadı nerde bu adam hani destek ayağıydi fazla kasmadan falan oynuyordu nerde abi bu adam daha kaç maç puan kaybedeceğiz de gelecek bu adam ? Martta mi gelecek
Senin rütbeyi görünce direkt Tanrı’yla görüştüğümü düşündüm bu ne olmMurhanin nöbetinde barış alperin satılmasını bekliyorum
Hakan
Motz