Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.602
- 43.431
- 3.748
C.S. foruma geri dönüp yargı dagitmali
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1-2 sene daha kialansa kurtulalım kıvamıma gelir Benfica.Direk bonservisiyle de alınabilir. Bonuslarla 12-13 bonservis -1.5 maaş denerdim.
bir tek walker'ı tanımam, aina'yı da son günlerde öğrenmem utanılası bir şey mirensch 6m+bonuslarla roma'da
max aarons kiralik valencia'da
michael kayode kiralik brentford'da
ridle baku 4,5 milyona leipzig'e gitti
kyle walker milan mevzusu bitmek üzere
ola aina ve walker-peters bekleniyor
sag bekler bir bir giderken bizde zerre hareketlilik yok. inanilmaz. @Alper Altun @Umut Işık
1-2 sene daha kialansa kurtulalım kıvamıma gelir Benfica.
Hiç öyle sıçrama yapacak bir potansiyel de göstermiyor benficada.
Skov Olsen benzeri bir durağanlık geçiriyor. Daha düşük bir kulübe gidip yeniden sıçrama yapacağı aşikar. O nedenle bazı çöpçü kulüpler pusuda bekliyor tahminim.
Kiralık, verdiklerini çıkaracak bir opsiyonla yoklamak gerekiyor.
C.S. foruma ger dönüp yargı dagitmali
rensch 6m+bonuslarla roma'da
max aarons kiralik valencia'da
michael kayode kiralik brentford'da
ridle baku 4,5 milyona leipzig'e gitti
kyle walker milan mevzusu bitmek üzere
ola aina ve walker-peters bekleniyor
sag bekler bir bir giderken bizde zerre hareketlilik yok. inanilmaz. @Alper Altun @Umut Işık
Huso naber
İyi senden nbr
bomba gibiyim
calistigi kurum mu? beyaz yakali mi bu herif?O özrü dilememesi büyük skandaldı. Çalıştığı kuruma bakışını özetledi bence. Muslera'yı bu konuda son birkaç senedir çok eleştiriyorum.
bizim transfer komitesinden daha az bilgili degilsin ozaman üstad. walker'i bile tanimayanlar vardir bizde muhtemelenbir tek walker'ı tanımam, aina'yı da son günlerde öğrenmem utanılası bir şey mi
kayode'yi biliyorum da farklı herald sivasta oynuyordu
Trabzonlu Batista Mendy zu Rennes 15 milyon euro
uyy ahaTrabzonlu Batista Mendy zu Rennes 15 milyon euro