- 3 Haziran 2015
- 56.892
- 66.027
- 4.143
Çok mantıklısizi bilmem ama bize bir kamyon afrikalı topçu lazım..
tırla gidip alacaksın doğru kemerburgaz tesislerine boşaltacaksın.. oraya taşınanan kadar hangisi iyi hangisi kötü deneye deneye adam çıkarırız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok mantıklısizi bilmem ama bize bir kamyon afrikalı topçu lazım..
tırla gidip alacaksın doğru kemerburgaz tesislerine boşaltacaksın.. oraya taşınanan kadar hangisi iyi hangisi kötü deneye deneye adam çıkarırız
kaynak?Dursun sezon sonu bırakıyormuş.
Olamayacak rtşKiev maçındaki yedek kadromuz. Bu takim bu sene nasıl şampiyon olacak ya lütfen biri bana mantıklı bir açıklama yapsinEkli dosyayı görüntüle 276030
Forumda çok iyi niyetli arkadaşlar var ama cidden onumuz çok karanlık bu kadro ileOlamayacak rtş
Başka sene takacağız 5. yıldızı bir kaç sezon mola maalesef
Özel haberkaynak?
Yarın 10:00 olmadan kafasını koparırızzz@Feramuz Kayalar @Doruk Ata TANRIVERDİ sizce Ahmed in the Box yarın bitecek mi

sağlık sorunları mı üstat?Dursun Özbek bırakıyormuş
özel haber tuna köse
ben buna inanırım arkadaş
Alkış emojisi kalkmamış olsaydı yapıştırırdım üstadYarın 10:00 olmadan kafasını koparırızzz![]()
Bakalım çok değil 1.5 aya daha netleşir zaten, iyi niyetli rtşlar da kendine göre haklı, her şey bizim elimizde ve pozitif bakıyorlar.Forumda çok iyi niyetli arkadaşlar var ama cidden onumuz çok karanlık bu kadro ile