Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.033
- 20.989
- 1.848
Alın bir stoper, bir ortasaha kapatın transferi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kulüp adına en doğru şeylerden biri bu. Diğer kulüplerle farkı yaratan temel unsur. Bu toplumu kulüpten ne kadar uzak tutarsan o kadar iyi.Herşeyi geçtim, bu takıma gücü doğrultusunda destek olan taraftar bir öğrenim kurumundan mezun değil diye kulubunun yönetiminde söz sahibi olmak icin üye olamıyor. Bu bile tek başına saçmalık.
Oralım sen paylaş, eğer banlanırsan kaynak yasaklı demektir. Hem tüm renkdaşlarına da amme hizmeti yapmış olursunÜstad o kadar cok yasaklı kaynak var ki artık takip edemiyorum
2-3 yer yazmış ama yasaklı mı bilmiyom o yüzden paylasamiyom
Almanya'dan talibi de varmis demisti dun birisi simdi kim hatirlamiyorum. Belki onlar da kapabilir bizimkiler o kadar agirdan aliyor ki hersey olur bu saatten sonra.valla yani biraz fener medya itelemesi olarakta bakıyorum iyicene kiev sonucunda her konuda kriz oluşsun diye...
adam GSli sosyal medyaya göre. e anlaşacağın başkan GS li - hem de senden evinde puan almış şekilde , hiç bir algıya açık değil.
bana göre lig dahilinde denenebilecek ve ihtiyacımız olan tek adam. Eren Elmalıya falan bütçe verilsin şahsen istemiyorum ben.
O transferin bizim adımıza bitmesi lazım - hiç olmadı Engin Baytar katkısı versin yeterli zaten.
orası kesinlikle öyleErden Timur'u apar topar yok etmelerinin tek sebebi bu bence. Yoksa arkadan gelen hatipoglu, kavukcu vs boyle olacagı cok belliydi. Ayrıca gecen yaz bu adamların yaşattıgı skandal bir degil iki degil. Hermososu, zalewskisi vs. liseli olmasalar hala transferle uğrasıyor olma ihtimalleri var mıydı acaba.
Herşeyi geçtim, bu takıma gücü doğrultusunda destek olan taraftar bir öğrenim kurumundan mezun değil diye kulubunun yönetiminde söz sahibi olmak icin üye olamıyor. Bu bile tek başına saçmalık.
Eğer burası lisenin kulubudur ve taraftar sadece izleyicidir diyorlarsa o zaman taraftardan maddi bir beklentileri de olmasın kongre üyelerinden ne ihtiyaçları varsa görsünler. Ama cıkıp taraftara forma alın, bilet alın, loca alın diyorlarsa o zaman iş karar verme noktasına gelince kulup bizim diye gezmeyecekler. Burada da vardır lise mezunu, herkesi aynı kefeye koymuyorum tabiki durumu da değiştirmiyor bu.
Almanya'dan talibi de varmis demisti dun birisi simdi kim hatirlamiyorum. Belki onlar da kapabilir bizimkiler o kadar agirdan aliyor ki hersey olur bu saatten sonra.
orda da maalesef şu gerçeklik var - burda kazanacağı parayı kazanamaz. belkide 2M istemiştir bizimkiler yavaş ol falan demiştir belli olmaz orası.Almanya'dan talibi de varmis demisti dun birisi simdi kim hatirlamiyorum. Belki onlar da kapabilir bizimkiler o kadar agirdan aliyor ki hersey olur bu saatten sonra.
Tüm sezon BAY ve Yunus ile mi devam edelim?Alın bir stoper, bir ortasaha kapatın transferi
kendisi fener - lyon simulasyonunda@Oral Sevmez i getirin bana.
Gsmız bize bunu çok gördü
Bu pazar Göztepe yeBu arada fb derbiye kadar en az 1 maçta takılacak. Neredeyse eminim buna.