Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fulham alırsa castagneyi bize versinler.Everton alırsa hatta onlar da Pattersonu versinler zaten ashley young oynuyor

Çıkan isimlere, alınmayan oyunculara, medyada yazılan çalım cümlelerine hiç takılmıyorum. Bizim ihtiyacımız olan belli, bir adet sağ bek alıp, Jelert'i bir şekilde kiraya verip Kaan Ayhan'ı sağ bekte ıskartaya çıkarmak. Mertens'in fizik olarak yavaş yavaş düştüğü apaçık ortada orta sahaya iyi bir oyuncu alıp Sara'yı ön tarafta kullanabilecek yapıyı inşa etmemiz lazım. İki kanatta da oynayabilen bir kanat oyuncusu ve bir adet de sol stoper alınarak transfer kapatılabilir. PSG,City gibitakımların suyunu sıktığı isimlerden çok onların da senden almak isteyeceği oyuncuları bulmamız şart.

bir çok muhabir derhal yasaklanmalı bu arada

özellikle Kutucu ve Skriniar GS'de dediklerinden 24 saat sonra biri ile iş bitmemiş , diğeride fener forması giymişken.

gerçekten cezaları kesilmeli soyal medyada da ...

ne kadar kolay ya sıkıp sıkıp para kazanmak bu devirde...realitede bildiğin linç nedeni nerdeyse bana göre.
Yönetici olacak adamlar habercileri kolayca kandırıyor işte. Diğer tarafa sormadan haber girip etkileşim almak istiyorlar. Yaşanmamış şeyleri yaşanmış gibi gösteren beceriksizleri suçlamak daha doğru.

Bu arada transfer süreci tamamen manipülasyon üzerine kurulu. Bundan da en çok para kazanan Romano baş manipülatör. Parayı basan haberi yaptırıyor. Dün Haluk un twitlerde bana pek normal gelmedi. Geçen isimlere de söylenenlere de itibar etmemek gerekiyor. Bu oyuna bizi de dahil ediyorlar. Dün Romano üzerinden Skriniar ı çalım gibi gösterdi Koç. Taraftar olarak galeyana geliyoruz haliyle. Evet geçen transfer dönemi baz alındığında pek de iş bilir bir şekilde yönetilmiyoruz. Erden başkan döneminde de yine hatalar yapıldı. Hata olacaktır sabırla beklemek en doğrusu. Ben yine de geçen sene Dele Bashiru bu sene de Maestro gibi gözümüzün önündekileri kaçırmamamız gerektiğini düşünüyorum.

13 Ocak'ta açılan transfer döneminin şimdiye kadar kısa özeti:

Gelenler tarafı

-Sağ bek alınmadı
-Stoper alınmadı
-Sol bek alınmadı
-Orta saha alınmadı
-2 kanat oyuncusu alınmadı
-Forvet arkası alınmadı
Özgür Baran Aksaka geri çağrıldı

Gidenler:
Zaha ile yollar tamamen ayrıldı

@Umut Işık

Kendi kendime akredite olabiliyomuyum

Konya maçı basın toplantısına katılmak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt