Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mika içi 20 milyondan bahsediliyordu
O paralara rahat 2 Diouf, Camara vs bulursun
Kulübede çeşitliliği arttırmalıyız
Kutucu yanına 1 hücumcu daha
1 de orta saha, 1 de savunma şart
minumum bu ihtiyaçlar

Galiba 30 Ocak'a kadar gelirse Disasi ve Kutucu filan gelir gibi. Diğer oyuncular da 30 Ocak'tan sonra gelirler.

Bizim Torreira nın yerine Tottenham daki Bissouma gibi bir orta sahaya ihtiyacımız var. Böyle bir profil yediğimiz gol sayısını yarıya indirir, attığımız gol sayısını da arttırır.

Evde kendi imkanlarınla akredite olabilirsin.
Okansız bir gsye kavuşmaya
Gsyi başarıdan başarıya koşturmaya
Avrupada kepaze olmamaya
Leş ligde 800 milyar euroluk kadroyla maçların %98ini ıkına ıkına tek farklı kazanıp kurdeşen dökmemeye

Çok az kaldı inanıyorum

Dönemi kiralıklarla geçirecekler. Bildiiğin aurierlere hazır olun

20 milyonu gürcü elemana vereceğimize romulo +berke+a.kutucu üçlüsünü alabiliriz.
Sonuçta osimhen var batsuayiyi de hoca aldirdi forvet sıkıntısı çözülür berke ile kaleci sorununu çözeriz .Ahmet kutucu da mertens yerinde oynatıyor mertens yedeklenir.
Sağ bek ve orta sahaya gene bir takviye gerekiyor .Nelson ile devam edeceğiz.
Şu arias isi olsa oda birçok mevkide oynayabiliyordu.
Geçen sene kanat bolluğu yaşayan takımımız bu sene baris ve yunus a kaldı oyuncu değişikliği yapamıyoruz rezillik .

Aklıma geldi gerçekten geçen sene takım daha sağlamdı.
Kerem zaha oynayan ziyech baris yunus
Bir yaş genç mertens ve icardi
Bu sene sadece arti olarak Sara ve osimhen var ki osimhen de kiralık.
Takım güç kaybetmiş geçen seneye göre

Okansız bir gsye kavuşmaya
Gsyi başarıdan başarıya koşturmaya
Avrupada kepaze olmamaya
Leş ligde 800 milyar euroluk kadroyla maçların %98ini ıkına ıkına tek farklı kazanıp kurdeşen dökmemeye

Çok az kaldı inanıyorum
Yüzde yüz katiliyorum millet uzaya çıkıyor yav

Muhabirlere fazla yüklenmemek lazım. Yönetici bitti diyorsa ne yapsınlar.
Doue bile gerçekten bitmiş
Gazetecinin tek kaynağı daha önce defalarca yalan söyleyen yönetim olunca insanlar haliyle yükleniyor.

O fenerli holigan bozuntusu nasıl ispatlı ve yüksek yüzdeli haber veriyorsa onlarda (Galatasaray Muhabirleri) yapabilmeli.

O haysiyetsiz holigan birde her şeyden her daldan haber veriyor bizimkilerin tek odaklanması gereken yer Galatasaray Spor Kulübü.

Bu nedenle hiç acımıyorum bizim muhabirlere tek yaptıkları şey Avusturya kampından fotoğraf toplu karesi vermek ve arada bir Florya'da kendi aralarında maç yapmak.

Ne doğru haber verirler, ne futboldan yada herhangi bir spor branşından anlarlar. Özellikle şu son 1 senedir yaptıkları yönetimin transfer rezilliklerine kulp bulmak. Neymiş efendim yok Gardi suçluymuş yok Lyon başkanı suçluymuş, Roma suçluymuş, oyuncu sorunluymuş. Ama yönetsel rezilliklere dair 2 kelamları yok.

Başkanın hastaneden taburcu haberi gelmeden bir şey beklememek lazım anlaşılan. O yokken tüm işler durdurulmuş herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt