Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
transfer yok ya sosyal medya ekibi dalga gecer gibi konsantrasyonlu twit atmis.

İmzalar atılmış ama Kap yok. Gerçi bizde o da geç oluyor Zaha, ABD'ye gtimiş, takımı ile antrenmana katılmış KAP ondan sonra gelmişti. Bu açıklama, bitirme işleri biz de hep geç oluyor nedense. Takımda da bir bitirme problemi var.

Babel burda doğruyu konuşmuş.Muslera bizim efsanemiz ama adamın eşinin sosyal medya hesabından küfürler yazmak Galatasaay taraftarlarına yakışmaz.Sosyal medyada Muslera'ya yapılan vatan hainlerinin fotoğraflarıyla photoshop yapılması da komik değil kesinlikle..

Bugun kap yarin idman ctesi mac

Yusufun oynamasindan iyidir

Taka Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Turgut: Acun Ilıcalı, Eren Elmalı transferi için devreye girdiği konuşuluyor. 5 milyon euro karşılığında Eren Elmalı, Fenerbahçe'ye transfer olabilir. Trabzonspor, Galatasaray'ın taksitli teklifine sıcak bakmadı.

Yerli sol bek olarak alinabilecek en iyi oyuncu da gitmek üzere.

ifb tüm tuşlara basıyor.

İmzalar atılmış ama Kap yok. Gerçi bizde o da geç oluyor Zaha, ABD'ye gtimiş, takımı ile antrenmana katılmış KAP ondan sonra gelmişti. Bu açıklama, bitirme işleri biz de hep geç oluyor nedense. Takımda da bir bitirme problemi var.

Dedim ya 3 günlük bildirim süresi varmış niye son saniyeye kadar bekliyorlar çok merak ediyorum

Babel burda doğruyu konuşmuş.Muslera bizim efsanemiz ama adamın eşinin sosyal medya hesabından küfürler yazmak Galatasaay taraftarlarına yakışmaz.Sosyal medyada Muslera'ya yapılan vatan hainlerinin fotoğraflarıyla photoshop yapılması da komik değil kesinlikle..

taçsız kraldan berlin panterine çekmişler bizi operasyon var Muradım

Kutucu geldiyse transfer ihtiyacı 7'den 6'ya düştü demektir. 2 kanat lazımdı, biri tamamlandı

Sağ bek
Stoper
Sol bek
Merkez orta saha
Kanat
Ofansif orta saha

Ölme eşeğim ölme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt