Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anan baban senle aynı işi yapıyo aynı parayı alıyo olsun ama senin kadar çaba sarfetmiyolar olsun,hastayım diyip gezip tozuyolar olsun 2.gün hayırdır dersin,birbirinden alakasız 25 tane adam mı bu niye geziyo,bu niye idmana çıkmıyo demeyecek,bunu düşünmeyecek,hayat bu kadar profesyonel değil

Ben değil yönetici ya da td,oyuncu bile olsam var ya icardiyle ziyeşi soyunma odasında üstüste kordum yine iyi dayak yemiyolar,bu saygısızlıktan başka bir şey değil,ha geziyon mu git gez de en azından bilmeyelim,ha kulüp takım mı bul dedi çık antrenmanına sonra git görüş kimle görüşüyosan bu kadar imtiyazın olduğu 2.bir takım yoktur dünyada

Diğer maaş konularında aynı fikirdeyiz çokça yazdım yunus önce bizde performans veremediği ama parasını tıkır tıkır aldığı 8 senenin bi hakkını versin sonra 2 ay top oynadığında 2.5 istesin

Hemen kapıyı göstereceksin bunlara da işte kulübün parasını sanki kendi parasıymış gibi oraya buraya saçan tipler var kulüpte
Yav çok alakasız ilişki.
Kim hayırdır diyor ülkenin yarısı köpek gibi çalışırken belki de diğer yarısı keyif yaparak maaş alıyor.
Kim hayırdır diyor.
Ayrıca serbest piyasa ekonomisi adam sana demiş ki şu paraya bu iş. Wow paraya bak demişsin.
2 gün sonra başka adama 2 kat paraya aynı iş de sunulabilir.
Menajeri, özel danışmanları boşuna mı var bu adamların.
Misal bir maaşı beğenmeyen varsa daha iyi şartları bulup gidebilir ki gitmiyor mu zaten.
Niye adamlara asgari ücretle çalışan muamelesi yapılıyor ki.
En kötü maaş alan ömrünün sonunda hiç çalışmasa o parayı yemeye kalksan 10 senede belki bitirirsin.
Millette bu paraların yarısı kadar taşınmaz olunca zengin statüsünde değerlendiriliyorlar.

Herkes işine bakacak. Aldığın maaşı da kulüp sana verirken rica minnet kabul etmiş gibi davranmaya gerek yok.
En kötüsünün iyileştirilmiş maaşı 1.5 milyonları buluyor.
Başka açıdan bakınca sen bu saatten sonra yatışa geçtiğinde yada allah korusun futbol hayatın bittiğinde kulüp tamam bizle işin bitti yallah mı diyor. Demiyor değil mi sakatlandığında da paranı alıyorsun.
Leş sezon geçirsen de.
Maalesef insanoğlunda ahlak kavramı iyice zayıflayıp neredeyse yok olduğu için onun bunun aldığı parayla daha çok ilgileniyorlar.

Vallahi yazının başına gelirsek başkasının maaşı yara aldığı para yada yaptığı iş beni ilgilendirmez.
Benim kapasitem ve bütçe planım bellidir. Benden sonra gelen yada kime ne verildiği de beni ilgilendirmez.
Ben bu işverene vereceğim hizmet karşılığında şu kadar dediysem o benim hakkım olduğunu düşünürüm. Diğerlerinin çalışıp çalışmaması yada ne yaptığı da kendi vicdanıyla arasında olan durum.

Kulüp davranışı konusunda da katılıyorum.

Katılmadığım tek nokta diğer futbolcuların o ne yapıyor davranışları. Bunu diyen adam da barış gibi kerem gibi cüzzi paralara oynayan ve kendini parçalayan adamlar varken ne yapmış ona bakarım.

Yine de tüm bu dengeyi kuracak olan da yönetim. Eğer böyle düşünen futbolcu varsa sen hayırdır diyecek. Kendi maaşını hak et gerisine bakarız demeli.
Aman kimler için kendimizi yoruyoruz kimsenin kulüp umurunda değil.
Taraftar kulüp 2 kuruş daha kazansın hesabını yaparken 1 sene bb gibi garabete 30 milyondan fazla faiz ödemeyi göze alan adamlar.

Çok hızlı değil, ama yetersiz de denilmez gibi. Eyüpspor maçlarından hatırladığım kadarıyla.
febe maçını 90 dakika izledim sol kanada yakın oynadı içe katetti sık sık zaten golüde o şekilde attı.Önünde hiç koşmayan thiam arkasında 40 yaşında caner olduğunda 70 dakika hem savunmada hem hucumda inanılmaz efor sarfetti fakat dakika 65 70 arası artık enerjisi kalmadı

Öyle çok uzaklara gitmeye gerek yok bin kere söyledik söylüyoruz

Yasin Özcan
Ahmet Kutucu
Romulo
Maestro

Bu 4 oyuncuyu kapatacaksın

25 milyon Euro mika kovalamak yerine 20-25’e şu 4 oyuncuyu alırsın

soruya bak trollügünde sınırını aştın
sddefault.jpg

Bu iyi bir sey. Beklenti az olsun ki, katki verdiginde wow diyelim.
Ama şu an ihtiyacımız olan şey beklenti ve hava yaratacak profil, Osimhen gelişi gibi takımın üzerindeki ölü toprağını atmalı. Teknik olarak bir şey olmayacak belli ki bireysel iyi performanslara ihtiyaç var

erden timur şöyle bir rezilliğe imza atar mıydı atmazdı net. Alınmamış Uefayı pasta yapıp önünde poz vermek nedir ya aklımı yitireceğim!!
Pastayı oturdukları mekan yaptırıp getirdiyse bizim yöneticilerin sucu oldugunu sanmıyorum

erden timur şöyle bir rezilliğe imza atar mıydı atmazdı net. Alınmamış Uefayı pasta yapıp önünde poz vermek nedir ya aklımı yitireceğim!!
Erden başkan bir başka idi, bir daha bu seviyede yönetici çok zor. İşte kalanlar Hatipoğlu, Kavukçu, Dursun Özbek gibi isimler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt