Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eğerki 4 lüye devamsa ondan iyisini şuan bulamayız.aslında 3 lüde de kanat oynar ama bilmiyorum birden üzerini çizdiler. Gerekirse orta sahadan da yardıra yardıra gider. Çok yönlü adam ama bilmiyorum nolduArias alınsın bari kaç para bu çocuk..
hocam k/z'de o kadar kötü etkisi olacağını sanmıyorum yine 6-10 arası puan alırdık ve otomatik olarak 1-2 daha iyi transfer olacağı için takımın kalitesi de artardı.Daha kötü sonuçların yaratacağı negatif etkiyi göz ardı etmemek gerekir ama
Bizimde yedekte bi aralar Osimhen ve Icardi vardıaynen lyonun yedeği magnum
Galatasaray için kolunu sahaya bırakan adama berbat denilmez bence.
34 yaşında taş gibi oynayıp 2002 şampiyonluğunda kaptanlık yapmış adam.
Adamın oynadığı 1 ise etkisi 3 idi.
Defansta şu an lider yok. Sanchez çok iyi futbolcu ama nasıl pozisyon alalım gösteren biri değil.
Bak yürek konusuna asla laf etmem ama hakikaten kötü stoperdi. Onu toparlayan Popescu ve defansın ekibinin gayet sağlam olmasıydı.Galatasaray için kolunu sahaya bırakan adama berbat denilmez bence.
34 yaşında taş gibi oynayıp 2002 şampiyonluğunda kaptanlık yapmış adam.
Adamın oynadığı 1 ise etkisi 3 idi.
Defansta şu an lider yok. Sanchez çok iyi futbolcu ama nasıl pozisyon alalım gösteren biri değil.
100 yaşındaki lakazetin yedeğiBizimde yedekte bi aralar Osimhen ve Icardi vardı
bu sezon attığı golleri soruyordu sanki biri
Her sene artan şeklindedir o para. Seneye 45 ondan sonraki sene 50 tarzı. Enflasyondan dolayı.1.100.000 Euro senelik 40.000.000 TL
6 ahmet.20ye mikautadze mi
11 romulo
6 ahmed mi alırdınız
KAP yarın gelir herhalde.Kutucu kapını ben açayım nolur jsjd Akşam gelecek diye konusunu açtık üzerinden iki akşam geçecek.
10 numara almayacaklar gibi
Lyon da forma adaleti yok. Hocaları evlatçılık yapıyor100 yaşındaki lakazetin yedeği
500 bin euro'ya oyuncu yok artik.6 ahmet.
14 milyona da 2 scout transferi ile 2 bölge daha kapatırsın.
Elalem 500 bine bek os falan alıyor.
14 milyona kaliteni %20 artıracak 2 oyuncu bulamıyorsan kulübü sat gitsin
6 ahmet.
14 milyona da 2 scout transferi ile 2 bölge daha kapatırsın.
Elalem 500 bine bek os falan alıyor.
14 milyona kaliteni %20 artıracak 2 oyuncu bulamıyorsan kulübü sat gitsin