Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.641
- 101.834
- 5.238
birazdan mikautadzenin ne kadar çöp bir futbolcu olduğunu izliciiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
birazdan mikautadzenin ne kadar çöp bir futbolcu olduğunu izliciiz
Dünya stari boxer geldi miAhmed in the Box![]()
Ayrıca Kutucunun gelişi birilerini korkutmuş galiba. Ohh rahattın dimi alternatif yok kralım, e ağlıyodun evvelki sene beni yollayın oynayamam diye, bak Barış ağladı mı savaştı kazandı. Git Barışın avcundan bi su iç.tutuşma savaş kap formayı para herzaman gelir. Ayıp be 2 milyon az mıYunus, 70 milyon maaşı kabul etmemiş
Kim diyor500 bin euro'ya oyuncu yok artik.
Evet öyleydi.Sallai orada net 380 bin mi ne alıyormuş. Eğer gerçekse 2.5 maaş facia
Yunusum ne başarısı var ne yapmış, Sallai dediğin adan Macaristanın bankosu Almanya kariyeri var.transfer yapmış almış parayı. Hayatında ilk defa yarım sezondur forma almış ve bizimkiler gözardı etmemiş ve 2 milyon vermiş. Yönetim sonuna kadar haklı.Sallai 2.5 alınca Yunus haklı da hep aynı hatayı yapmak zorunda mıyız? Zaha da 8 alıyordu
Farklı özellikleri var. İkisinin de kadroda olmasını isterdim. İkisi de kanatlarda birlikte de oynayabilirler gerektiğinde rotasyonda ciddi iş yaparlar.Oğuz Aydın mı Ahmed Kutucu mu
Paşam 3 maç üst üste kaldıramıyo, son maç dili dışarda, garibim solbekin canı çıkmış, utanmadan para beğenmiyo. Rakip te uefa sonuncusu hayunus bokunu çıkarma kardeş
yarım dönem daha iyi oynarsan transfer yapacaksın zaten
Biraz da nostalji.Arias ın menejeri haftaya istanbulda onu tek haneli bir bonservisle alsak çok iyi olur 8-9m euro
O kadar nefret ediyorum ki marketten Ülker yerine eti petrole de Opet yerine poya gidiyorum tv8 zaten açılmıyor nasıl mücadele edeceksin para sıçıyor kansızlarFenerbahçe, Talisca'ya 11 milyon euro gibi bir para ödemeyi teklif etti. Kulübünden alacaklarını bırakmayan oyuncuya "Bir kısmını biz karşılayalım." teklifi de yapıldı. Yönetim, Göztepe maçında Talisca'yı tribünde oturtmak istiyor.
Çüş bu rakamlar ne
Her sene bu sefer son kurşunları diyoruz ne kurşun var at at bitmedi.Fenerbahçe, Talisca'ya 11 milyon euro gibi bir para ödemeyi teklif etti. Kulübünden alacaklarını bırakmayan oyuncuya "Bir kısmını biz karşılayalım." teklifi de yapıldı. Yönetim, Göztepe maçında Talisca'yı tribünde oturtmak istiyor.
Çüş bu rakamlar ne
Rezalet yaw. En kötü 1 milyonu kabul ederdi.Evet öyleydi.