Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
ben bu miaukatzeyi istemezken bana çemkiriyordunuz !
siz niye böylesiniz!
siz niye böylesiniz!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Az Alkmaar Ajax‘i son 2 ayda hem ligde hem kupada 2 kez yenmisAjax maçı Az Alkmaar 2x gibi düşünülebilir sanırım, tabi her maçın hikayesi farklı oluyor ama gerçekten zor işimiz.
Abdulkerim ve Kaanla oynadigin her mac arkaya top yersin yememe ihtimali sifirAjax oyun olarak bize ters geleceği kesin. Defans arkasına koşuları şimdiden görebiliyorum. Atar mıyız evet ama kesin gol yeriz. Bol gollü bir maç bekliyorum.
Sağbekben bu miaukatzeyi istemezken bana çemkiriyordunuz !
siz niye böylesiniz!
Ben olsam Lemina mevzusu Wolwes ile patlak verince direkt yakasına yapışır alır ve direkt Torreira yerine monte ederdim. Nerdeyse her şeyi ortalama üstü yapan bir adam. Özellikle defansif olarak bizi 20X filan yukarı taşırdı. Malum, Torreira'nın mevcut ve süregelen performansı herhangi bir adam hürriyetinde. Ciddi manada direnç katar, geçirgenliğimizi azaltırdı. Ama en büyük farklılık da topla basıp gidebilmesi olurdu herhalde. Çünkü bütün geriden oyun kurma işi, atağı başlatma işi Sara üstünden dönüyor. Bunu farklı bir şekilde yapan 2. bir opsiyonunun olması önlem alınabilirliği de azaltırdı.kalemine saglik sevgili hasan .
mika ozelinde nacizane bu transfer donemi yorumum - milli takim euro bazli performansi - cercevesinde idi .
sizleri bilmem ancak , ironi degil - mevcut mika 'ya - ben bonservis 5 veririm . maas'i yazmiyorum bile .
20 ile 5 arasi ucurum gozukebilir. ancak ben sahada gordugum den bu denklemi cikardim nacizane .
bize , tipoloji olarak sara mertens sentezi bir oyuncu lazim .
ps; diger yandan , ahmet kutucu transferi cok olumlu buldugum bir haber . kritik katki saglar , ancak hoca forma konusunda esit/adil davranirsa .
@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hayri Cund
saygi ve selamlar .
2 adam isteniyordu erenle baştaAmirim, transfer ile ilgili var mı hiç fısıldamalar, Kutucu dahi açıklanamadı, gerçekten sağ bek ve stoper alabilecekler mi?
Baba Ajax taki Fitz Jim ocağımıza incir ağacını diker gibime geliyor.Abdulkerim ve Kaanla oynadigin her mac arkaya top yersin yememe ihtimali sifir
Golde yersin yememe ihtimali sifir
Nasil kazanacaksin her girdigini atarak imkansiza yakin
Daha düşüğe bırakmazlar yav o çocuk potansiyelli mutlaka salça olmamız lazım. Wesley konusunda Brezilya'dan gelen adama güvenemiyorum Fransa bizim için daha garanti sankiYav yok o kadar etmez, o paraların biraz daha üstüne Wesley alınabiliyor
akli basinda adamin senin cevrende ne isi olur zaten? biraz yaşlanınca cocuklar huzurevine postalar seni.çevremde 1 tane bile okan buruku seven hocalığını beğenen gsli yok!!!! 1 tane bile yok ya 1 tane okancı diyeceğim kimse yok
bu inanılmaz birşey 2 sene şampiyon yapmış adamı bir kişi beğenmezmi! torrentci bile var lanama okancı yok!
gram kimse güvenmiyor bu adama!
UEFA listelerinin kayıt son günü ne zamandı? 6 Şubat diye hatırlıyorum ama emin değilim.
Panik zamanı yani... Gerçi En azından Kutucu'yu alabilsinler rotasyon olsun. Dursun Özbek Boey satıp sağ beksiz devam etmemize neden olmuş idi, yine çok farklı olmayabilir sanırım. Yavaş yavaş kabullenmek gerekebilir aynı senaryoyu.2 adam isteniyordu erenle başta
Şu an nolur fikrim yok ama psikolojik olarak dibe vurdu yönetim bariz, kimseyi alamazsak şaşırmam fırsat çıkmazsa.