Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ajax maçı Az Alkmaar 2x gibi düşünülebilir sanırım, tabi her maçın hikayesi farklı oluyor ama gerçekten zor işimiz.
Az Alkmaar Ajax‘i son 2 ayda hem ligde hem kupada 2 kez yenmis

Tabiki Ajax daha iyi takim ama öyle büyük bir fark oldugunu düsünmüyorum iki takim arasinda

Isimiz zor orasi kesin. Ama imkansiz degil bence

ps; diger yandan , ahmet kutucu transferi cok olumlu buldugum bir haber . kritik katki saglar , ancak hoca forma konusunda esit/adil davranirsa .

Üstad Hoca forma dağıtma konusunda "Her futbolcu eşittir ancak bazıları dah eşittir" kafasında maalesef. Adalet olsa şu na belki İcardi oynuyordu Muslera da ıslıklanmamış şekilde Galatasarayı gelmiş geçmiş en başarılı oyuncusu olarak huzur içinde emekli oluyordu.

Bu arada Mertens 'i ikame edebilecek demişsin, Mertens' i ikame edebilecek futbol zekası, hatlar arasında demarke kalabilme, oyun görüşü gibi özelliklerde tanıdığın bildiğin, takip ettiğin birileri var mıdır?
@Suat Kara

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ajax oyun olarak bize ters geleceği kesin. Defans arkasına koşuları şimdiden görebiliyorum. Atar mıyız evet ama kesin gol yeriz. Bol gollü bir maç bekliyorum.
Abdulkerim ve Kaanla oynadigin her mac arkaya top yersin yememe ihtimali sifir
Golde yersin yememe ihtimali sifir
Nasil kazanacaksin her girdigini atarak imkansiza yakin

Avrupada fenere beraberlik yetmeyebilir avarajları baya kötü

kalemine saglik sevgili hasan .

mika ozelinde nacizane bu transfer donemi yorumum - milli takim euro bazli performansi - cercevesinde idi .

sizleri bilmem ancak , ironi degil - mevcut mika 'ya - ben bonservis 5 veririm . maas'i yazmiyorum bile .
20 ile 5 arasi ucurum gozukebilir. ancak ben sahada gordugum den bu denklemi cikardim nacizane .

bize , tipoloji olarak sara mertens sentezi bir oyuncu lazim .

ps; diger yandan , ahmet kutucu transferi cok olumlu buldugum bir haber . kritik katki saglar , ancak hoca forma konusunda esit/adil davranirsa .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hayri Cund

saygi ve selamlar .
Ben olsam Lemina mevzusu Wolwes ile patlak verince direkt yakasına yapışır alır ve direkt Torreira yerine monte ederdim. Nerdeyse her şeyi ortalama üstü yapan bir adam. Özellikle defansif olarak bizi 20X filan yukarı taşırdı. Malum, Torreira'nın mevcut ve süregelen performansı herhangi bir adam hürriyetinde. Ciddi manada direnç katar, geçirgenliğimizi azaltırdı. Ama en büyük farklılık da topla basıp gidebilmesi olurdu herhalde. Çünkü bütün geriden oyun kurma işi, atağı başlatma işi Sara üstünden dönüyor. Bunu farklı bir şekilde yapan 2. bir opsiyonunun olması önlem alınabilirliği de azaltırdı.
Kutucu'nun alındığını farz ederek ise, paramı tek bir yere gömmek yerine direkt 11 oynayabilecek seviyede 3 bölgeye -kanat/kanat forvet ağırlıklı bir şekilde- eşit olarak bölerdim. Öncelik sıralamasına göre hava toplarında net iyi bir stoper, yeteneği kısıtlı bile olsa o kanadı 90 dk gel-gitlerle yoracak, fiziken net iyi, size'lı bir sağ bek ve skorer kanat/kanat forvet.
Bütçem eğer 3'ünü de almama -11 seviyesinde- el vermiyecekse stoperden feragat ederim. AMA... Apo'yu kesip Nelsson'u 11'e monte edeceksem... Nelsson'u zerre beğenmem, bence asla hücum futbolu oynayan takımın stoperi olamaz ama Apo ve Davinson'a göre daha iyi yaptığı, hatta çok iyi yaptığı bir şey var: O da kafa toplarıdır. Bu konuda ezilmemizin önüne geçerdi. Kafası yerinde olduğunda defansif görevlerini yapan ve konsantrasyon kaybı yaşamayan bir oyuncu olarak oynuyor. Doğru yapılanma ile -oyun ve oyuncu özelinde- rakibini çok geride karşılama veya biz hücumda çoğalmaya çalışırken çok geride konumlanıp pas istasyonu olmama problemleri tolere edilebilir. Apo da zaten uzun bir süredir feci kötü halde ve Nelsson'u denesem en fazla daha ne kadar kötü olabilir diyor insan. Ama dediğim gibi, kendisinin zihnen ikna edilmesi lazım, hocanın da Apo'yu kesecek cesareti göstermesi lazım.

Son düzenleme:
Amirim, transfer ile ilgili var mı hiç fısıldamalar, Kutucu dahi açıklanamadı, gerçekten sağ bek ve stoper alabilecekler mi?
2 adam isteniyordu erenle başta

Şu an nolur fikrim yok ama psikolojik olarak dibe vurdu yönetim bariz, kimseyi alamazsak şaşırmam fırsat çıkmazsa.

Mikautadze ciddi manada Ahmed Kutucu'dan en fazla 1 gömlek iyidir daha fazlası olduğunu sanmıyorum, Ben skor yapsa da oyun içinde etkisiz olan oyuncuları pek beğenmiyorum. Szymanski ilk maçlarında çok skor yaparken hiç beğenmediğimi söylemiştim skor yapmayı bırakınca ne kadar sıradan bir oyuncu olduğu ortaya çıktı zaten mesela Mertens 37 yaşında hala hepsinden iyi çünkü full paket futbolcu. Bizim takım için ön tarafa alınabilecek en iyi oyuncu Correa olur tıpkı Mertens ve Rafa Silva tarzı özellikleri var baya komple futbolcu.

Son düzenleme:
sara oynamaz ise ajax falan yenemeyiz. bu orta saha ile hiç birşey olmaz.. zaten çok kolay gol yiyoruz.. oyun da belli defanstakiler şişirecek öndekiler kendini yırtacak.. son zamanlarda pek olmadı da belki dönen topları orta sahamız karşılarsa falan..

çevremde 1 tane bile okan buruku seven hocalığını beğenen gsli yok!!!! 1 tane bile yok ya 1 tane okancı diyeceğim kimse yok

bu inanılmaz birşey 2 sene şampiyon yapmış adamı bir kişi beğenmezmi! torrentci bile var lan 😂 ama okancı yok!
gram kimse güvenmiyor bu adama!
akli basinda adamin senin cevrende ne isi olur zaten? biraz yaşlanınca cocuklar huzurevine postalar seni.

2 adam isteniyordu erenle başta

Şu an nolur fikrim yok ama psikolojik olarak dibe vurdu yönetim bariz, kimseyi alamazsak şaşırmam fırsat çıkmazsa.
Panik zamanı yani... Gerçi En azından Kutucu'yu alabilsinler rotasyon olsun. Dursun Özbek Boey satıp sağ beksiz devam etmemize neden olmuş idi, yine çok farklı olmayabilir sanırım. Yavaş yavaş kabullenmek gerekebilir aynı senaryoyu.

İstifa da etmiyorlar, florya'da onlara kaldı, düşündükçe böyle kalıyorum.
.
Angry Season 2 GIF by The Office

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt