Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben olsam Lemina mevzusu Wolwes ile patlak verince direkt yakasına yapışır alır ve direkt Torreira yerine monte ederdim. Nerdeyse her şeyi ortalama üstü yapan bir adam. Özellikle defansif olarak bizi 20X filan yukarı taşırdı. Malum, Torreira'nın mevcut ve süregelen performansı herhangi bir adam hürriyetinde. Ciddi manada direnç katar, geçirgenliğimizi azaltırdı. Ama en büyük farklılık da topla basıp gidebilmesi olurdu herhalde. Çünkü bütün geriden oyun kurma işi, atağı başlatma işi Sara üstünden dönüyor. Bunu farklı bir şekilde yapan 2. bir opsiyonunun olması önlem alınabilirliği de azaltırdı.
onurcum oncelikle kalemine saglik . kiymetli yerlere deginmissin detayli sekilde.
gerci ,mesajini ayri bi baslik altinda da genel degerlendirebilirdik. takimin oyunu ve eldeki oyuncular, olasi gelmesi gereken profiller uzerinden . transfer basliginda arada kaynayabilir .

diger tarafa tasiyayim mesajlasmayi .

@Aras Şimşek

saygi ve selamlar

GiAdOmeXMAAk_gl
Forma çok yakışmış yav.

Hayırlı olsun inşallah başarılı olur

onurcum oncelikle kalemine saglik . kiymetli yerlere deginmissin detayli sekilde.
gerci ,mesajini ayri bi baslik altinda da genel degerlendirebilirdik. takimin oyunu ve eldeki oyuncular, olasi gelmesi gereken profiller uzerinden . transfer basliginda arada kaynayabilir .

diger tarafa tasiyayim mesajlasmayi .

@Aras Şimşek

saygi ve selamlar

Abi beni niye artık etiketlemiyorsun kendimi dışlanmış hissettim

Kutucu hayranı değilim ama Anadolu takımlarında en çok sükse yapan topçu açık ara kolay transfer değil..muhtemelen başkan Gsli olmasa babayı alırdık..
erden timur'dan sonra transferleri yöneten ekip zerre güven vermiyor
ellerine yüzlerine bulastirmadiklari transfer kalmadi neredeyse su 6 ayda

Adam imza atar atmaz takip etti Galatasarayı , ama konya maçı ayakları titrer :))

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt