Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1737669304658.webp

Hem stoper hem ortasaha oynar,liginde yabancısı değil

Kari'yi yazın alabilirdik, yedek kulübesine koyardık ve direnç katardı gerektiğinde orta sahaya. Ebimbe bu şekilde ayrılmıştı mesela PSG'den.

Çok garibiz ya cidden anlamlandıramıyorum artık bazı şeyleri.

Kari'yi yazın alabilirdik, yedek kulübesine koyardık ve direnç katardı gerektiğinde orta sahaya. Ebimbe bu şekilde ayrılmıştı mesela PSG'den.

Ebimbe'yi frankfurt kiralık 2+5'e bırakıyormuş okan buruk istememiş.

komisyon işlerine ne diyorsun?!

Erden Timuru uzaklaştırmalarının altından bu çıkarmı ben şüphelenmeye başladım özellikle bu gsyiadlılardan!

Hatipoğlu şahıs davilla ile çalışmak istiyor sanırım ( aralıkda davilla kulupdeydi) gardiyi saf dışı bırakmalarının altından bu çıkacaktır!

Halla geç değil yav. Zaten para saçıyorlar versinler 2.5 alıp gelsinler.

komisyon işlerine ne diyorsun?!

Erden Timuru uzaklaştırmalarının altından bu çıkarmı ben şüphelenmeye başladım özellikle bu gsyiadlılardan!

Hatipoğlu şahıs davilla ile çalışmak istiyor sanırım ( aralıkda davilla kulupdeydi) gardiyi saf dışı bırakmalarının altından bu çıkacaktır!
Yok yapamazlar da Hatipoğlu zengin falan değil tek derdi kendi reklamı zaten. Kavukçu zengin adam o topa girmez ama onun da geçmişte çok soruşturması var.

Biraz AKP tayfadan oluşuyor mevcut sportif AŞ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt