- 17 Eylül 2018
- 20.696
- 23.571
- 1.983
Hem stoper hem ortasaha oynar,liginde yabancısı değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Murat Saylak bak kabul ederlerse alan alıyor 1 milyon altıBurnley, Ayman Kari için 750.000 € teklifte bulundu (+ bidaki satıştan %35 pay).
[@Santi_J_FM]
Osterwoolde aracında uyuşturucu ile yakalanmış diyorlar.
Ebimbe'yi frankfurt kiralık 2+5'e bırakıyormuş okan buruk istememiş.Kari'yi yazın alabilirdik, yedek kulübesine koyardık ve direnç katardı gerektiğinde orta sahaya. Ebimbe bu şekilde ayrılmıştı mesela PSG'den.
Çok garibiz ya cidden anlamlandıramıyorum artık bazı şeyleri.
Kari'yi yazın alabilirdik, yedek kulübesine koyardık ve direnç katardı gerektiğinde orta sahaya. Ebimbe bu şekilde ayrılmıştı mesela PSG'den.
Ebimbe'yi frankfurt kiralık 2+5'e bırakıyormuş okan buruk istememiş.
Halla geç değil yav. Zaten para saçıyorlar versinler 2.5 alıp gelsinler.Kari'yi yazın alabilirdik, yedek kulübesine koyardık ve direnç katardı gerektiğinde orta sahaya. Ebimbe bu şekilde ayrılmıştı mesela PSG'den.
Yok yapamazlar da Hatipoğlu zengin falan değil tek derdi kendi reklamı zaten. Kavukçu zengin adam o topa girmez ama onun da geçmişte çok soruşturması var.komisyon işlerine ne diyorsun?!
Erden Timuru uzaklaştırmalarının altından bu çıkarmı ben şüphelenmeye başladım özellikle bu gsyiadlılardan!
Hatipoğlu şahıs davilla ile çalışmak istiyor sanırım ( aralıkda davilla kulupdeydi) gardiyi saf dışı bırakmalarının altından bu çıkacaktır!