- 18 Temmuz 2009
- 81.995
- 239.511
- 5.263
O değil de nasıl bir sanrı içine girildi de Murhan isimli uğursuza şu konu açtırıldı.
Yenileyin şu konuyu @Emre Altun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu çocuğun kel oluşundan mütevellit Hasan şaş abimiz aklıma geliyor inşallah onun gibi büyük futbolcu olur![]()
Kaynak güvenilmez ama bizim yönetime hiç güven olmayacağı için kesin çalım attık ehehehe dedirtmek için bile 40-45 m euro maliyete girerler olan bize olur.Sinan Engin: “Galatasaray, Talisca için devreye girdi. Skriniar'dan sonra devreye girdi.”
Gercek mi ?
Heyecandan yerinde duramasan da kolpa yapmış sinan .dSinan Engin: “Galatasaray, Talisca için devreye girdi. Skriniar'dan sonra devreye girdi.”
Gercek mi ?
Murphy'de Ahmed Kutucuyu aldık. Diğer nöbetler 0 gidiyordu. Hatta Hayri çetele tutuyordu.O değil de nasıl bir sanrı içine girildi de Murhan isimli uğursuza şu konu açtırıldı.
Abi Hasan Şaş müthiş topçuydu ben onun oynadığı dönemlerde çocuktum hastasıydım benim gözümde ikamesi yok Şuan Avrupa’da pekhasan şaş çok underrated bir topçu ya
şuan oynasa 50 ye giderdi avrupaya
kim açsa eleştiriliyor admirim diğer arkadaşlara atayım topu @süper moderatör @moderatörO değil de nasıl bir sanrı içine girildi de Murhan isimli uğursuza şu konu açtırıldı.
mizah sırası değil masontalisca alınmalıdır
Hasan Sas muthis adamdi
Şuan kadroda olsa nasıl kötü oyuncu olduğunu okurdul forumda twitterdaHasan Sas muthis adamdi