Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vazgeçtim kanat bek işinden yunus barış oynasın

muslera
xx davinson abdül
barış torreira sara yunus
xx ahmet
osimhen​
Onurumun futbol anlayışına göre bizim skorlar

1737706034220.webp

Yönetimi ancak

Millot veya Baumgartner'i alırsa affederim.

Kutucu ile transferi kapattık hanerleri yakındır..

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Transferi kapattık desek mesela şunu anlarım

nelsson kontat yapılacak ve ilk 11 de terkar görmeye başlayacağız - onu nasıl motive edip oraya çekerler bilemem.

sonra şunuda duyabiliriz "15-20 m eurolar harcamak yerine elimizekileri daha çok kullanmaya karar verdik" vs .

sonra kaan yerine Metehan görürüz mesela bri anda - jelert gene oturur.

bu arada somut haber ve hamle için kontenjan dahilindeki yabancı isimlerin gidiş haberi olması lazım önce.. Ziyech misal.

Kerem Aktürkoğluna neler dedik / taraftar anormal tepki verdi - Rashford'ı max 3 maçta depresyona sokar taraftar

hele hele agresif haldeyen bu aralar.
Taraftar sevgisini arkasına alan floryanın suyunu içmiş bir rashford tutulamaz. Osimhen, rashford çok farklı şeyler izletir bize.

Taraftar sevgisini arkasına alan floryanın suyunu içmiş bir rashforr tutulamaz. Osimhen, rashford çok farklı şeyler izletir bize.
ben epey bitiricilik eksikliği olduğunu düşünen biriyim Rashford için - alacağımız potansiyel verime karşılık vereceğimiz para dengeli olmayacaktır hissindeyim yalan yok.

Selam herkese uzun zamandır yoktum,
Bence Norwich'ten Jose Cordoba,
Frankfurt'tan Ebimbe
Parma'dan Bonny (hatta Parma'nın kaleci Suzuki)

Bu isimleri almamız lazım extra bir de 10 numara bakılması lazım ama pek inancım yok herhangi bir transfer için

Bence transferi kapattık size diyeyim. 1 tane de kiralık sağ bek gelir o kadar en fazla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt