Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
senin siten mi
17 yaşında biri için güzel işler çıkarıyorsun gibi.
1737707435285.webp

1737707469220.webp

bunlar da sana ozel veriler ustad

ben epey bitiricilik eksikliği olduğunu düşünen biriyim Rashford için - alacağımız potansiyel verime karşılık vereceğimiz para dengeli olmayacaktır hissindeyim yalan yok.
Uygun rakamlara gelecekse daha iyisi bulunmaz.son 2 senesi düşüşte, yoksa çok iyi bitiriciydi,ben hala Piyasası olduğunu bize gelmeyeceğini düşünüyorum.

Bu nöbette Eren Elmalı da gelir

Zurhanım cok begeniyor kendisini

sayfa senin mi renktaşım? ona göre takip edeceğim?
ewt ustad

Bizim taraftar kendine bir çeki düzen vermeli eleştirilir falan ayrı konu ama fazla şımarıldı ıslıklar hakaretler falan havada uçuşuyor hoş bir durum değil
Kerem Aktürkoğluna neler dedik / taraftar anormal tepki verdi - Rashford'ı max 3 maçta depresyona sokar taraftar

hele hele agresif haldeyen bu aralar.

Bizim taraftar kendine bir çeki düzen vermeli eleştirilir falan ayrı konu ama fazla şımarıldı ıslıklar hakaretler falan havada uçuşuyor hoş bir durum değil
o yılların sorunu zaten maalesef.

sosyal medya ülkede at çamuru sana bir şey olmaz düzeni olduğu için çok fazla şey pompalınıyor.

editler onlar bunlar - galyana getirecek işler var hep.

stadda zaten eski tribün olayı yok - normalde eski stadda kapalı tribünün ağrlığı falan vardı - daha eğlenceli ve renklidi. şimdi aynı tezahüratı para verip maçta vrdiği paranın karşılığını görmeyince saçmalayanlar dolu.

o yılların sorunu zaten maalesef.

sosyal medya ülkede at çamuru sana bir şey olmaz düzeni olduğu için çok fazla şey pompalınıyor.

editler onlar bunlar - galyana getirecek işler var hep.

stadda zaten eski tribün olayı yok - normalde eski stadda kapalı tribünün ağrlığı falan vardı - daha eğlenceli ve renklidi. şimdi aynı tezahüratı para verip maçta vrdiği paranın karşılığını görmeyince saçmalayanlar dolu.
İşte mesela en sonki muslera mevzusu yeter abi 10 senedir forma giymiş bu adam kötü performans veriyor ama itin bi yerine sokmaya gerek yok sosyal medyadan adamların gönderilerine küfürler yazan ergen grupları saymıyorum bile

stopere 10m üzeri verilmez gerek yok bence kaleci almamız lazım öncelikle

stopere 10m üzeri verilmez gerek yok bence kaleci almamız lazım öncelikle
Sezon ortasında takimin kaptanını ve otoriter bir oyuncuyu dehlemek sence ne kadar mantıklı?

Performansi her türlü eleştirilir buna lafım yok ama bütün dengeleri bozalım diyorsan ok

İşte mesela en sonki muslera mevzusu yeter abi 10 senedir forma giymiş bu adam kötü performans veriyor ama itin bi yerine sokmaya gerek yok sosyal medyadan adamların gönderilerine küfürler yazan ergen grupları saymıyorum bile
stadda o tepki olabilir - maç şeyidir 3-1 den 3-3 olmuştur formalite takımına , ciddi sinir bozar

ama muslera'da dediğin gibi 10 değil 25 yaşından beri burada 13-14 sezon oluyor , artık ezbere biliyor olması lazım , rezalet sezonda geçirdi - 13. de oldu 8.de oldu - taraftar tansiyonunu anlamış olması lazım. ve bu adam kaptan...

daha öncede dedim tek yapması gereken maç bitti - gidecek tribünlerin önüne , Metin Oktay duruşu yapacak ve o homurdanma salisede kesilecekti alkış olacaktı - bunun farkında olmamasıda onun adına en büyük eleştirim. el kol trip sonra torreira tribünlere el kol trip ...

sosyal medya çöplük - orda haklı bulduğum hiç bir şey yok.

Sezon ortasında takimin kaptanını ve otoriter bir oyuncuyu dehlemek sence ne kadar mantıklı?

Performansi her türlü eleştirilir buna lafım yok ama bütün dengeleri bozalım diyorsan ok
Göndermeyeceksin emekli olur sezon sonu plaket verirsin bu gidişle tüm kulvarlardan eleneceğiz Günay da çok yetersiz

stadda o tepki olabilir - maç şeyidir 3-1 den 3-3 olmuştur formalite takımına , ciddi sinir bozar

ama muslera'da dediğin gibi 10 değil 25 yaşından beri burada 13-14 sezon oluyor , artık ezbere biliyor olması lazım , rezalet sezonda geçirdi - 13. de oldu 8.de oldu - taraftar tansiyonunu anlamış olması lazım. ve bu adam kaptan...

daha öncede dedim tek yapması gereken maç bitti - gidecek tribünlerin önüne , Metin Oktay duruşu yapacak ve o homurdanma salisede kesilecekti alkış olacaktı - bunun farkında olmamasıda onun adına en büyük eleştirim. el kol trip sonra torreira tribünlere el kol trip ...

sosyal medya çöplük - orda haklı bulduğum hiç bir şey yok.
Musleraya tek kızdığım konu gidiyorum kafasına girdiği için umursamazlık ediyor bence bu konuda haklısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt