- 3 Haziran 2015
- 56.935
- 66.064
- 4.143
Günay da yetersiz değil bence her oynadığı maçta minimum bir Kritik kurtarışı var.Göndermeyeceksin emekli olur sezon sonu plaket verirsin bu gidişle tüm kulvarlardan eleneceğiz Günay da çok yetersiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Günay da yetersiz değil bence her oynadığı maçta minimum bir Kritik kurtarışı var.Göndermeyeceksin emekli olur sezon sonu plaket verirsin bu gidişle tüm kulvarlardan eleneceğiz Günay da çok yetersiz
Günay iyi kaleci yav fenerdeki irfancandan falan daha sağlam kaleci abi boklamaya gerek yok sezonu götürür her türlü olası durumdaGünay da yetersiz değil bence her oynadığı maçta minimum bir Kritik kurtarışı var.
Günay da yetersiz değil bence her oynadığı maçta minimum bir Kritik kurtarışı var.
Musleranin performansini savunan kimse yok kiYani Günay 100% Muslera'dan iyi suan. Bunu tartismam bile.
Hala Muslera diyenler inanilmaz duygusal yaklasiyorlar bu olaya.
Keşke biraz büyütüp transfermarkt a rakip olacak bir site yapsan. Sözlükler ve forumlarda paylaşılır, gündem yaparızewt ustad
Selamlar rtaşlar, konuyu tartışma platformuna açtım ziyaretçilere kapali diye, baska bir yere tasinmazsa güzel olur
Bir süredir üzerinde çalıştığım proje vardı, son aşamalara geldim sayılır
Eksikleri gedikleri geri dönüşleri vs. yaparsanız ona göre aksiyon alırım
Projenin genel amacı 2 topcuyu çeşitli verilerle karşılaştırmak
Genel analiz, maç başı analiz, radar grafiği vs. ekledim şu an, bunlar da grafiklerin altındaki butona basarak görsel olarak alınabiliyor
Projenin detaylarını sitede alttaki SSS kısmında soru cevap şeklinde yazdım, oradan daha detaylı incelenebilir
Daha birçok...
- Emre Zeytinli
- Cevaplar: 39
- Forum: GSC Forum Oyunları
Musleranin performansini savunan kimse yok ki
EvetŞansla kulup mu yönetilir mito
Pas vermeyi sevmeyen, dan dun şut atan birisi olarak yorumladım
Takibi yabıştırdımewt ustad
Selamlar rtaşlar, konuyu tartışma platformuna açtım ziyaretçilere kapali diye, baska bir yere tasinmazsa güzel olur
Bir süredir üzerinde çalıştığım proje vardı, son aşamalara geldim sayılır
Eksikleri gedikleri geri dönüşleri vs. yaparsanız ona göre aksiyon alırım
Projenin genel amacı 2 topcuyu çeşitli verilerle karşılaştırmak
Genel analiz, maç başı analiz, radar grafiği vs. ekledim şu an, bunlar da grafiklerin altındaki butona basarak görsel olarak alınabiliyor
Projenin detaylarını sitede alttaki SSS kısmında soru cevap şeklinde yazdım, oradan daha detaylı incelenebilir
Daha birçok...
- Emre Zeytinli
- Cevaplar: 39
- Forum: GSC Forum Oyunları
Üçlüde asla üç orta saha ile oynamaz ofansif olmayan üçü de.Orta sahaya Lemina çekip, Lemina,Thor ve Sara 3 lüsü ile orta saha kurgusunu kurup 3 lü savunmaya dönüş yapmamız lazım. Çift fofvette Mertens ve Osimhen kullanıp, Mertensin oyun aklından daha fazla yararlanırız. Takım savunması da arşa çıkmış olur.