Seyit Ahmet Yılmaz
Kırmızı Üye
- 21 Mayıs 2011
- 1.826
- 948
- 1.523
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Savunma iyi olur da 30 gol falan atariz sezonda sankiOrta sahaya Lemina çekip, Lemina,Thor ve Sara 3 lüsü ile orta saha kurgusunu kurup 3 lü savunmaya dönüş yapmamız lazım. Çift fofvette Mertens ve Osimhen kullanıp, Mertensin oyun aklından daha fazla yararlanırız. Takım savunması da arşa çıkmış olur.

kardeşim transfer falan olursa mutlaka bana etiket att kaçırmayalımGünay da yetersiz değil bence her oynadığı maçta minimum bir Kritik kurtarışı var.
Olabilirkardeşim transfer falan olursa mutlaka bana etiket att kaçırmayalım
Kutucu videosundan E.Akbaba vibe aldımSavunma iyi olur da 30 gol falan atariz sezonda sanki![]()
leminayı stoper oynattık çopunlukla.Lemina’uı üçlü orta sahada 2020 de denedik
Seri-Nzonzi-Lemina yaptık takım kaleye gidemiyordu o ara.
Seri-Lemina de fiziken yetersiz kaldı top rakipteyken.
Lemina düşününce aradığımız adam değil.
Orta sahaya kimin lazım olduğunu söyleyim. Dün Lyon maçında ki Matic profili biri. Oraya biraz daha fiziki gücü olan ama tekniği de olan biri lazım. Ama bu isim Torreira’yı değil aksine Sara’yı keser.
(Üçlü orta saha olacaksa)
Ya da bir tane daha Torreira gibi yapışan biri ama Emre Belözoğlu gibi hücuma da destek verecek.
Üçlü oynayacaksak Emre lazım. Solu o süpürecek, ortayı Torreira, sağı Sara kanatlar hücuma çıkınca.
O sezonki takımın adı leminaspordu.Tempoyu,baskıdan çıkmayı falan tek başına yapıyordu.leminayı stoper oynattık çopunlukla.
Nzonzi sıfır verim, kanatlardan adım atmaya mecali olmayan babil ve kaplumbağa feghouli vardı.
Şimdiki takımda iniesta gibi takılır orta sahada.
O sezon seri de burun kıvrılarak oynatılıyordu.
En son övdüğü adam övdükten 2 dakika sonra sezonu kapattı.Bu Kutucuya dair pek ümidim yoktu ama forumda fikrine çok değer verdiğim @Sami Karakoç un yorumunu görünce Necati Ateş vol.2 etkisi bekliyorum