Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 hafta onunla oyalanacağızKutucuyı aldık sonrası yine yaprak kıpırdamıyor. Bunlar adamı delirtir!
Zaten şunun şurasında transfer döneminin bitmesine ne kaldı?1 hafta onunla oyalanacağız
olur mu
Kutucuyı aldık sonrası yine yaprak kıpırdamıyor. Bunlar adamı delirtir!
Arena'da Nelsson sesleri kendine getirir onu ama taraftar antin kuntin işler ile meşgul stadyumda
Lemina'nın ofansif gücü bu ligin kalitesinin çok üstünde bakma bizde 6 numara gibi oynadı ama aslında kendisi iyi bir box to box oyuncusu. O yüzden o 3lü çok kompakt olabilir gibi geliyor bana kağıt üstünde.Üçlüde asla üç orta saha ile oynamaz ofansif olmayan üçü de.
Muslera
Kaan-Sanchez-Bardakçı
Torreira-Sara
Barış-Mertens-Yunus
Osimhen-Kutucu(Transfer)
Maksimum bu olur.
Mertens yorulunca Sallai sağa, Barış sola, Yunus forvet arkası.
Bize uyacak bir adam değil. Hava toplarında aynı yediğimiz goller devam eder. Tempo, hız dışında ekstra bir şey katamaz gibi onu Jelert'i sürekli oynatırsak benzer katkıyı ondan da alabiliriz.Walker-Peters çok iyi olur da, İngiltere’den 5-6 takımdan teklif alır kontratı bitiyormuş çok zor transfer geleceğini sanmıyorum Türkiye’ye.
Lemina da oyunu çok rahat kurar. Dripling de yapar, adam da geçer. Sara da 10 oynar ve gollerini de atar. Buradaki tek soru işareti Torreira ama bence 8'de iken hiç olmazsa arkada Lemina olacak. Bana kalsa Lemina Sara Xxx veya Lemina Xxx Sara yaparım ama kış döneminde olmaz. Bu arada Torreira Fio'da 8 oynamış ve 7 gole katkısı vardı ama şimdiki fizik gücü bence çok kötüVar ama geriden daha iyi oyun kuruyor. 8 dışında değerlendirilmemeli.
Sara bence Selçuk İnan ayarında bir futbolcu.
Torreira ise bana göre karşılığı tam olarak = (Okan+Suat)/2
Oraya lazım olan 3. orta saha dediğim gibi Emre.
Hem tempolu olacak, hem de hücuma dribbling ile çıkıp pas dağıtıp, tempo dikte edip, pres ile çökecek hem de şutu olacak. Lemina mücadeleci bir oyuncu ve temposu da düşmediyse iyi ama şutör değil, pas vizyonu da çok geniş değil.
Hadi Emre olmadı en kötü Melo lazım bize. Fiziken rakibi ezip geçecek ve lider olacak.
Emre-35 Milyon Euro
Melo-30 Milyon Euro
şu an bulmaya kalksak bu profil.
Kaldı ki çok da yok yani.
İmkan olsa Hakan Çalhanoğlu olur ya da 2 sene önce ki ilkay ancak üçüncü orta saha.
Neden böyle düşünüyorsunuz anlamadım, sağ bekten Kaan Ayhan'ı devre dışı bırakıyorum. 3lü derken 3 lü savunmadan bahsetmiştim. Yani Kaan Ayhan yerine Lemina var, sadece dizilişte ufak bir değişiklik var kaldı ki Lemina hücum anlamında Kaan'dan daha fazla katkı verecek durumda.Savunma iyi olur da 30 gol falan atariz sezonda sanki![]()
Bizim takım taraftarı olmayan futbol severler için izlenmesi en zevkli takımlardan biri olabiliriz. Maçlarda her şey oluyor, sürekli heyecanlı her an garip bir gol yiyebilen her an golde atabilecek bir takım.En çok gol yiyen ekiplerden birisiyiz ancak aynı zamanda en çok gol atanı biziz Avrupa liginin, ne mistik ekibiz biz yaw
pası da iyi olması lazım onun ama orta açamıyordu düzgün sanırımBize uyacak bir adam değil. Hava toplarında aynı yediğimiz goller devam eder. Tempo, hız dışında ekstra bir şey katamaz gibi onu Jelert'i sürekli oynatırsak benzer katkıyı ondan da alabiliriz.
Altyapının başına sırf gs lisesi mezunu diye altyapı işlerinden hiç anlamayan birini koyarsan elindeki potansiyelleri rakiplerin kapar.Fenerin stoperi yusuf begendim, sakin ayağı temiz. Bizim alt yapıdan cikma bir de , çok üzücü. Bizim alt yapıda torpil döndükçe bu cocuklari kaybederiz.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arena'da Nelsson sesleri kendine getirir onu ama taraftar antin kuntin işler ile meşgul stadyumda
Şimdiki fizik gücü kötü değil, Barış Alper, Yunus, Berkan top kayıplarını azaltırsa fizik gücünün iyi olduğunu göreceksiniz.Lemina da oyunu çok rahat kurar. Dripling de yapar, adam da geçer. Sara da 10 oynar ve gollerini de atar. Buradaki tek soru işareti Torreira ama bence 8'de iken hiç olmazsa arkada Lemina olacak. Bana kalsa Lemina Sara Xxx veya Lemina Xxx Sara yaparım ama kış döneminde olmaz. Bu arada Torreira Fio'da 8 oynamış ve 7 gole katkısı vardı ama şimdiki fizik gücü bence çok kötü