- 2 Nisan 2012
- 43.328
- 22.316
- 2.888
fifa 99'daki hasan şaş gibi nöbet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Prime Skriniar, Nelsson un olmuşuydu zaten. Sorun sadece performans değil burada, ipler kopmuş gibi hem hoca hem Nelsson tarafında sanki.Vallahi bir maçtan önce Nelsson'u haykırıp tribüne çağırmalıyız 11 oynadığı ilk maçta.
Başakşehir kupa maçı ile döner diyordum orada da cezalıydı.
Bu adamı kazanmalıyız. Metehan falan 4. stoper bile olmaz.
Nelsson bana göre Sanchez'den sonra en iyi stoper. Hatta stoper özelliği olarak en iyisi.
Ölüp bayıldığımız Skriniar'dan daha iyi son 2.5 sene performansı bu yıla kadar (Inter şampiyonluk senesi hariç)
Ama benim umudum kalmadı artık.
Katılmıyorum Paok, Tottenham, AZ gibi takımlara da çok attık ve çok pozisyona girdik. Yani kolay- zor değil genel bir atma ve yeme durumumuz var.Mistiklikle alakası yok - fikstürde kolay rakip çektik - onlara attık ve onlardan yedik.
çok önemli bir husus.
Kafayi mi yediniz bilmiyorum ama bol keseden saliyorsunuz adam takim kaptani belkide su kadroda oyunculari bir arada tutan yegena faktorlerden biri'' Fernando, biraz dinlen. Bu hafta Gunay oynayacak''
' ' Mauro, sozlesmeni Galatasaray' in menfaati icin, bu sene dondurma karari aldik''
Otorite saglanmali. Kaprisler Galatasaray' in onune gecmeye basladi uzunca suredir.
Öderiz. En kötü Sixt bize ödeyeceği paradan keser. Kaçma şansımız yok maalesef.Kutucu’nun bonservisini öder miyiz acaba![]()
3 stoper + lemina sara torreira fazlasiyla defansif olur bence reis bu takimda kim hucum yapacakNeden böyle düşünüyorsunuz anlamadım, sağ bekten Kaan Ayhan'ı devre dışı bırakıyorum. 3lü derken 3 lü savunmadan bahsetmiştim. Yani Kaan Ayhan yerine Lemina var, sadece dizilişte ufak bir değişiklik var kaldı ki Lemina hücum anlamında Kaan'dan daha fazla katkı verecek durumda.
Sixt ne alakaÖderiz. En kötü Sixt bize ödeyeceği paradan keser. Kaçma şansımız yok maalesef.
Sixt de Murat başkanın da değil mi?Öderiz. En kötü Sixt bize ödeyeceği paradan keser. Kaçma şansımız yok maalesef.
Eyüp'ün sahibi değil mi? Bize vereceği paradan keser diye düşündüm. Bir de bize ödemelerde geriden geldiği de söyleniyordu borcu varmış sanırım. Biz kaçarız derken Murat başkan kaçmasın.Sixt ne alaka
Kaçma şansımız da var bayağı hatta kaçarız muhtemelen.
ben yokken sanki ronaldo,messi geliyordu. takim o zaman da kanatsiz, beksiz ve orta sahasiz sezona birakildi ve hala öyle.@Murat Saylak açacağın nöbete senin.
Sixtle Özkaya’nın alakası yok, biri kuyuya taş attı niyeyse herkes inandı.Eyüp'ün sahibi değil mi? Bize vereceği paradan keser diye düşündüm. Bir de bize ödemelerde geriden geldiği de söyleniyordu borcu varmış sanırım.
3 defans dediğin sol stoper Jakobs, sağ stoper Davinson ortada Apo,Kaan,Nelsson ya da yeni bir transfer. Zaten Davinson ve diğer stoper 4 lü dizilişte banko oynuyordu, yanlarında da sol bekte Jakobs oynayacaktı. Değişen bir şey yok. Sen sağ bekten bir oyuncu çıkarıp orta sahaya atıyorsun. Lemina ile fizik kaliteyi yükseltip Mertens'i daha rahat hareket ettiriyorsun. Jakobs sol bek ama hücumu zaten kısıtlı, Kaan da aynı şekilde, en azından iki savunma bekinin birinden çıkıp fizik kaliteyi yukarı çekip hücumdaki oyuncuları rahatlatıyorsun. Sadece hücumcular değil Sara ve Thor da inanılmaz rahatlar.3 stoper + lemina sara torreira fazlasiyla defansif olur bence reis bu takimda kim hucum yapacak
Hemen alayım DERHAL
![]()
Jackson Tchatchoua - Oyuncu profili 25/26
Jackson Tchatchoua, 24, Kamerun ➤ Wolverhampton Wanderers, 2025'den beri ➤ Sağ Bek ➤ Piyasa Değeri: 12.00 mil. € ➤ * 14 Eyl 2001, Ixelles , Belçikawww.transfermarkt.com.tr
@Cihan Ağzıkara açmalıydı. Magnumlar onun nöbetinde geliyorben yokken sanki ronaldo,messi geliyordu. takim o zaman da kanatsiz, beksiz ve orta sahasiz sezona birakildi ve hala öyle.
championship ile aran nasılAlırsın kanks yav![]()