Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerin stoperi yusuf begendim, sakin ayağı temiz. Bizim alt yapıdan cikma bir de , çok üzücü. Bizim alt yapıda torpil döndükçe bu cocuklari kaybederiz.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Metehan da öyleydi ilk açık oyunda kontrolü kaybettiğinde yada yorgunluk başladığında özgüven yok olup gidecek ve boş beleş bir adam olacak.

Stoperlerde özgüven çok önemli.

Torpil falan diyoruz da altyapının en verimli olduğu konu stoper konusu. Biz her altyapıdan çıkan adama çöp muamelesi çekip üzerlerinde baskıyı koydukça adam falan yetiştiremeyiz.

Bizdeki kaotik ortamda genç Ramos gelsin çöp olur gider.

Anlamadim muslerayi su anda yedege koymak demek taraftara teslim olmak demektir

Adam tepki gormusken yedege alacagina fesih yap gonder

Bu oyuncu takim kaptani futbol ekip oyunudur
Sen bu ekibi bir arada tutamazsan performansta gelmez o yuzden mental diye birsey var

Muslera hic bir zaman yedek kalmaz kalmayacak
Tepki verildi ikaz edildi okadar tepki dogruydu ama yeterli bu adam klup efsanesi sene sonu basarisiz olursa takim eyvallah der vedalasirsin

Anladin mi ? Sanmiyorum
Sen hic duz dusunemiyormusun arkadas? O ne der, bunu yaparsam sunun icin yapmis diye düşünürler vs. Yahu diyorum ki, performans senin kriterin. Taraftar, amcaoglu, uruguay basbakani degil. Halen sacmaliyorsun. Taraftar da bu yuzden sinirlenmiyor mu? Kaldi ki musleranin formsuz olmaya hakki da var. Yanliz formsuz iken '' hayir ben oynayacam yoksa kuserim'' deme hakki yok. Hirsi ile Galatasaray' a zarar verme hakki yok. Bu kadar.
Pss: Is sozlesmesin de 11 garantisi yok. 10 adam yonetiyorsun ya, anlarsin is akdinden vs.

ya konya maçında muslera 11 de oynayacak - maç öncesi tribünler çağırığ alkışlayacak tatsızlık gidecek...

ne tartışıyorsunuz daha.
images (97).webp

tribünlerin ha hu etmeye başlaması iki kısa düşen degaja bakar
Hakediyorsa maç içinde olur - zaten futbolcu bunun bilincindedir

nasıl taraftar yuhlayıp ıslıklamışsa sinirli refleksle

oda sinirle el kol yapmıştır (benim tepkimi çeken 14 yıldır burdasın - bunun usulünü bilmen lazım , zaha tepkisi verdi resmen)

Sen hic duz dusunemiyormusun arkadas? O ne der, bunu yaparsam sunun icin yapmis diye düşünürler vs. Yahu diyorum ki, performans senin kriterin. Taraftar, amcaoglu, uruguay basbakani degil. Halen sacmaliyorsun. Taraftar da bu yuzden sinirlenmiyor mu? Kaldi ki musleranin formsuz olmaya hakki da var. Yanliz formsuz iken '' hayir ben oynayacam yoksa kuserim'' deme hakki yok. Hirsi ile Galatasaray' a zarar verme hakki yok. Bu kadar.
Pss: Is sozlesmesin de 11 garantisi yok. 10 adam yonetiyorsun ya, anlarsin is akdinden vs.
Gorkem seninle fikir alisverisi kesinlikle yapilmaz
O yuzden haklisin kardes demek gerekiyor eyvallah

bence baya güzel - otobüs içi gösterilmez muhtemelende millet odaklanıyordur falan - böyle şeyler yapılsın varım.

çok daha çekicileri lazım ki anlamı olsun milletin KATIL muhabbetine girmesine.
Ekran Alıntısı.webp

Bu fiyatlara ne diyorsun? X'den yıllık bu parayı kazanıyor mudur kulüp? Tam erişim sanırım ilişkili hesaplar olduğundan dolayı o da yıllık 195 milyon TL imiş.

24'ü 25'ine doğru gidiyoruz kaleciyi geçtim 4 ay idare ettik diyelim ama halen sağ bek, stoper, yedek sol bek, orta saha, 9.5 numara yok

Kutlu Akpınar:"Galatasaray'ın planı, stoper ve sağ bek için kiralık transfer yapmak, hücum hattına ise direkt bonservis harcamak."

Ekli dosyayı görüntüle 276265

Bu fiyatlara ne diyorsun? X'den yıllık bu parayı kazanıyor mudur kulüp? Tam erişim sanırım ilişkili hesaplar olduğundan dolayı o da yıllık 195 milyon TL imiş.
X 'in ve Elon'u allah bildiği gibi yapsın.

iğrenç - mide bulandırıcı - içi dolu olmayan boş hava cıva içerikle insanları moron yapan şeyler bunlar.

en azından en başlarda haber alma odaklıydı - ahıra dönen bir platform.

şuna bak herif statü satıyor resmen - ürünün karşılığı ne ? cacık.

Hakediyorsa maç içinde olur - zaten futbolcu bunun bilincindedir

nasıl taraftar yuhlayıp ıslıklamışsa sinirli refleksle

oda sinirle el kol yapmıştır (benim tepkimi çeken 14 yıldır burdasın - bunun usulünü bilmen lazım , zaha tepkisi verdi resmen)
dün karakullukçu çok doğru bir şey dedi milyonlarca taraftardan destek görüyorsun tribündeki 5 bin tane adamın senden rahatsız olmaya hakkı yok mu tüm stat yuhalamadı sonuçta

Haluk Yürekli: "Mikautadze'yi ben söylemedim, Skriniar'ı ben söylemedim, etkileşim sağlayacak olsam 3 gündür bu krizde 150-200 bin görüntülenme alırdım."

muslera
sances kaan jakup
sallayi toreyra sara bay
kutucu yunus
osimen

Transfer döneminde tek oyuncuya takılıp kalan bizim yönetim.

Ahmed Kutucu: "Benim için pozisyon önemli değil. Altyapıda 8 numara oynuyordum. İlk profesyonel senelerimde forvet oynadım. Kanat oynayabiliyorum. Benim için fark etmiyor. Yeter ki oynayayım."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt