Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dün karakullukçu çok doğru bir şey dedi milyonlarca taraftardan destek görüyorsun tribündeki 5 bin tane adamın senden rahatsız olmaya hakkı yok mu tüm stat yuhalamadı sonuçta
e tamam işte , tabii ki onun bilincindedir

ama şöyle düşün - olmayacak takımdan 3-1 den 3-3 oluyor ki bu sezon ilk değil.

onda da piskoloji bozulmuştur mutlaka - anlık tepkiyi bende veriyorum her maç

BAY yunus bazen mertens ne küfür ediyorum maç izlerkende ... olur bunlar.

taraftar bu konuyu büyüttüğü sürece sıkıntı çıkar.

bak Aktürkoğlunu beleş sayılacak paraya verdik bu yüzden mesela.

bugün musleraya yaparsın yarın başkasına - o iş anlık tepkinin üzerine çıkmamalı - hastalık haline gelmemeli. tivitter/X bu yüzden kanser bir şey zaten. Ülke siyaseti bile ordan pompalanıyor yeri geldiğinde...kanser bir şey insanlık için sosyal medya. bugün bakıyorum herkes yangın dedektörü paylaşıyor instagramdan...78 kişi geri mi geldi öyle olunca. Boş yapma yeri sosyal medya.

bizim en büyük olayımız takım taraftar ilişkisi zaten.

Yöneticisinden teknik adamına ve taraftarına kadar İş bilmezlik paçalardan akıyor.
Yahu muslera bu sene daha fazla hatalı gol yiyor kabul ama ne abarttılar arkadaş.
Samimiyet sıfır.Yahu topa neden çıkamdı deniliyor.En iyi olduğu dönemde dahi bu konuda kötüydü ve kimse konuşmuyordu.Ne oldu ne değişti şimdi.Çünkü takım daha çok gol yiyor..Tekrar söylüyorum seneye bize kaleci lazım.Ama şu an musleraya bu tepki yapılacak iş değil.
Okan buruğun yaptığı hatalar musleranın yaptığı hatalardan çok daha fazla.Ne anlatıyor bu taraftar.

Transfere gelirsek gerçekten artık inanılır gibi değil.Her sene göz göre göre bıkmadan usanmadan yapılan aynı hatalar.Tam bir rezillik.
Abi siz yönetim olarak koca sezon ne yaptınız.
Nasıl bir çalışma yaptınız.Geçen seneden ondan önceki seneden hattta senelerdir hiçmi ders almadınız.Yapamıyorsanız bırakırsınız.Ne bileyim sirf transfer dönemi için komite kurarsınız.Ne bilyim danışman alırsınız.Birşeyler yaparsınız yahu.Tarafardan para istemeyi bilirsiniz.Arkadaş ara ara bilgilendirme neden yapmazsınız..
Yemin ederim şu ülkenin aynası gibi bir durum.
Liyakatsızlık,iş bilmezlik,amatörlük ne ararsan var.
Akilli adamin hali baska bir cok taraftar bunu goremez cunku ekip nedir ekip ruhu nedir bilmiyorlar

bu kadar egolu sorunlu bir gurup nasil yonetilir hic birsey bilmiyorlar futbolu sadece cik sahaya top tep olarak goruyorlar senelerce ust duzey yoneticilik yaptim

Ekibin varsa once o ekibi mental saglam tutacaksin
Bu ekibin kaptani muslera kotumu oynuyor evet
Elestiriyi her zaman anlarim ama fazlasi kesinlikle yanlis bu takim sampiyon olacaksa yine muslera ile toreira ile osimhen yunus baris ile olacak

Soyunma odasini yoneten bu takimi mental maca hazirlayan okan hocadan sonra musleradir ama gelde laf anlat bunlara muslera yedek kalsin
Tamam kaldi sonra diger oyunculara ne anlatacaksin ? bu kismi dusunecek anlayacak taraftar insan profili Turkiyede yok

Buchi gibi pamuk gibi adami bile küstürmüssünüz

Haluk Yürekli: "Mikautadze'yi ben söylemedim, Skriniar'ı ben söylemedim, etkileşim sağlayacak olsam 3 gündür bu krizde 150-200 bin görüntülenme alırdım."
Uğur İz HY'nin sözlerini klavyeye dökmeye başlamışsa mühim cümleler gelecek demektir.

ama şu cümleyi geçelim haluk bey , tatavaları geçelim ve sadede gelelim.

X 'in ve Elon'u allah bildiği gibi yapsın.

iğrenç - mide bulandırıcı - içi dolu olmayan boş hava cıva içerikle insanları moron yapan şeyler bunlar.

en azından en başlarda haber alma odaklıydı - ahıra dönen bir platform.

şuna bak herif statü satıyor resmen - ürünün karşılığı ne ? cacık.
Haklısında yıllık yaklaşık 200 milyon TL ödüyoruz buna acaba kulüp bu parayı kazanıyor mu? Benim kafama takılan soru bu itibardan tasarruf olmaz gibi saçma bir düşünce ile zarar edildiği halde bu para ödenmiyordur umarım.

Sene sonu kaleci + 10 numara + forvet için iyi para harcamamız lazım. 40 m euro+ harcama görüyorum.

10 numara işini devre arası çözsek keşke

Ofansif bir ortasaha istiyorum. Mertens'in git gide performansı düşüyor.

buchi labaya yazan hesap fbli

o hıyar araştırmadan cevap yazmış zaten herkes altına yazmış mal mısın adam fbli diye

Haklısında yıllık yaklaşık 200 milyon TL ödüyoruz buna acaba kulüp bu parayı kazanıyor mu? Benim kafama takılan soru bu itibardan tasarruf olmaz gibi saçma bir düşünce ile zarar edildiği halde bu para ödenmiyordur umarım.
he sen ters yaklaştın olaya bir dakika tekrar o açıdan değerlendireyim.

açıkçası ödüyoruzdur ama ordan gelir nedir ? dengeliyor mudur bilmiyoruz.

orasının hesabı kitabını görmeden bir şey demek zor. baktığında parada ödüyor burası millete - zaten o iş olduğunda çöplüğe sardı iş.

en azından PARODY olayı falan ekledilerde biraz filtreleniyor.

getiri-götürü dengesini bilmeden bir şey demek zor. dediğin rakamlar değildir ama yav daha aşağıda - muhtelen dengeleniyordur o iş.

Nasıl yani twittera yıllık 200m tl mi ödüyoruz

Herkes para kazanırken

Ne 200 milyonu yav bin TL o

buchi gayet beyefendi birisine benziyordu

ben bile irkcilik yapamazdim bu arkadasa

Osimhen değil kankasından bahsediyom reis.Çok kez Osimhen gitsin ve Ofsayt bilmiyo falan filan yazmışlar.1 de Skriniar'ın Fb'ye gitmesinden dolayı ırkçılık yapmışlar..

Tamam da bunun için Osimhen neden gitsin? Sosyal medyada kim olduğu belirsiz hadsiz, evrimini tamamlamış kişilerin yaptığından. Mevcut sosyal medya zaten lağım çukuru gibi bir yer oldu resmen.

Tamam da bunun için Osimhen neden gitsin? Sosyal medyada kim olduğu belirsiz hadsiz, evrimini tamamlamış kişilerin yaptığından. Mevcut sosyal medya zaten lağım çukuru gibi bir yer oldu resmen.
Yakında Osimhen için gidecek yazmış.O senin fikrin bu da benim fikrim reis..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt