- 12 Haziran 2015
- 36.294
- 31.971
- 2.693
Van Ewijk ile ilgileniyormuşuz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5 transfer 30 m euro bütçe bir takım kur bakayımOkan Buruk futbolcudan anlamıyor
Onay verdiği isimler ortadatopçudan anlamayan hocayada çıkarttı ismini
Dorgu da Manu yapıyor 30+.
Herifin surat Engin Baytar.Kutucu Berkan Kutlu Eren Derdiyok karışımına benziyor FaceApp‘e su ikiliyi atsak muhtemelen Kutucu çıkar
Richarlison düşünülmezmi tothenhamds süre bulamıyor
yazik oldu .
@Hayri Cund hayricim , bizim lecce mac donemin den hatirlarsin,mesajda sana yazmistim . lecce dolayli ozellikle istedigim ikili den biri bu idi . yazik oldu .
digeri de karadagli *krstovic . < - (sonrasi bize karsi milli macta 3 gol atmisti euro nations liginde) .
dorgu bazli genele donersek ,
serie a lecce ,oncesinde *nordic( kuzey kulubu ve danimarka u19 eleme donemi ) donemden listemde olan
*dorgu dan -bold versatile ,net potansiyel bir yetenek olarak - , kendisinden saglam bir cikis bekliyordum. ancak kisa surede manu tarafindan kapilacagi surpriz oldu surec kisaligi baglaminda .
lecce de gozlem radar da ic pazar da fazla goz onune geldiginden/oyuncu gozlem izleyenler ve medya vs dolayli ,
sonraki donemler iceride juve ,inter,atalanta,napoli den birine alinir diye dusunuyordum . gorunuse gore amorim manu efekt vakit kaybetmeden cevheri kapmis .
halbuki, o gun mac basliginda da mac onu dedigim gibi, o donem olmasi gereken - hazirlik maci akabinde kulube kazandirmaliydik . degeri yukselmeden .
biz gittik ^parayi jelert,bats vsye vererek mindar ettik .
haberi gormeseydim sezon basini hatirlamayacaktim . ustteki yazdiklarim dolayli keyif kacti .
saygi ve selamlar .
@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hüsnü Ayabakan
van Ewijk anladığım kadarıyla üçlüde de dörtlüde de bek/kanat bek oynuyor ama yine ofansif bek... Defansif zaafları var gibi yani... En azından daha hızlı çalışkan galiba o tarafı iyi...
Dün Karakullukçu yayınında üçlüden dörtlüye dönme sebebi hem BAY hem Yunus'un kanat bek değil, normal kanat oynamak istemesindenmiş dedi. Öyle bilgi/duyum gelmiş içeriden.
İns sag bek alamayip 3luye donmek zorunda kaliriz zorlan