Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sırf orta saha almamaya bahane olsun diye stoper ve beki ayrı ayrı alıyoruz herhalde. Ama sonuç olarak dörtlü oynarsak elimizdeki iyi stoperlerden biri kulübeye gidecek.

Halbuki al Disasi'yi, üçlü oynarsan stoperi, dörtlü oynarsan beki çözsün. Bek olarak da öyle stoper gibi oynayan bek değildir atletik ve tempolu olduğu için ama Okan hocam sağolsun ille savunması sıkıntılı salt hücumcu pek istiyordur...

Yaz transferi olsa ikisini ayrı ayrı almak istiyorsan, paran da varsa al tabi de... 3 yeni isim yazabilecekken bekle stoperi tek isimle çözelim fikri neden baskın gelmiyor anlamak mümkün değil.

istenen bekler artık 3lunun baya gündemden düştüğünü gösteriyor sanki

Dorgu da Manu yapıyor 30+.

yazik oldu .

@Hayri Cund hayricim , bizim lecce mac donemin den hatirlarsin,mesajda sana yazmistim . lecce dolayli ozellikle istedigim ikili den biri bu idi . yazik oldu .
digeri de karadagli *krstovic . < - (sonrasi bize karsi milli macta 3 gol atmisti euro nations liginde) .

dorgu bazli genele donersek ,
serie a lecce ,oncesinde *nordic( kuzey kulubu ve danimarka u19 eleme donemi ) donemden listemde olan
*dorgu dan -bold versatile ,net potansiyel bir yetenek olarak - , kendisinden saglam bir cikis bekliyordum. ancak kisa surede manu tarafindan kapilacagi surpriz oldu surec kisaligi baglaminda .

lecce de gozlem radar da ic pazar da fazla goz onune geldiginden/oyuncu gozlem izleyenler ve medya vs dolayli ,
sonraki donemler iceride juve ,inter,atalanta,napoli den birine alinir diye dusunuyordum . gorunuse gore amorim manu efekt vakit kaybetmeden cevheri kapmis . disdan alman bayern plase idi kendisine dair benim adima .

halbuki, o gun mac basliginda da mac onu dedigim gibi, o donem olmasi gereken - hazirlik maci akabinde kulube kazandirmaliydik . degeri yukselmeden .

biz gittik ^parayi jelert,bats vsye vererek mindar ettik .

haberi gormeseydim sezon basini hatirlamayacaktim . ustteki yazdiklarim dolayli keyif kacti .

saygi ve selamlar .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hüsnü Ayabakan

van Ewijk anladığım kadarıyla üçlüde de dörtlüde de bek/kanat bek oynuyor ama yine ofansif bek... Defansif zaafları var gibi yani... En azından daha hızlı çalışkan galiba o tarafı iyi...

Dün Karakullukçu yayınında üçlüden dörtlüye dönme sebebi hem BAY hem Yunus'un kanat bek değil, normal kanat oynamak istemesindenmiş dedi. Öyle bilgi/duyum gelmiş içeriden.

Richarlison düşünülmezmi tothenhamds süre bulamıyor
1737738818068.webp

yazik oldu .

@Hayri Cund hayricim , bizim lecce mac donemin den hatirlarsin,mesajda sana yazmistim . lecce dolayli ozellikle istedigim ikili den biri bu idi . yazik oldu .
digeri de karadagli *krstovic . < - (sonrasi bize karsi milli macta 3 gol atmisti euro nations liginde) .

dorgu bazli genele donersek ,
serie a lecce ,oncesinde *nordic( kuzey kulubu ve danimarka u19 eleme donemi ) donemden listemde olan
*dorgu dan -bold versatile ,net potansiyel bir yetenek olarak - , kendisinden saglam bir cikis bekliyordum. ancak kisa surede manu tarafindan kapilacagi surpriz oldu surec kisaligi baglaminda .

lecce de gozlem radar da ic pazar da fazla goz onune geldiginden/oyuncu gozlem izleyenler ve medya vs dolayli ,
sonraki donemler iceride juve ,inter,atalanta,napoli den birine alinir diye dusunuyordum . gorunuse gore amorim manu efekt vakit kaybetmeden cevheri kapmis .

halbuki, o gun mac basliginda da mac onu dedigim gibi, o donem olmasi gereken - hazirlik maci akabinde kulube kazandirmaliydik . degeri yukselmeden .

biz gittik ^parayi jelert,bats vsye vererek mindar ettik .

haberi gormeseydim sezon basini hatirlamayacaktim . ustteki yazdiklarim dolayli keyif kacti .

saygi ve selamlar .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hüsnü Ayabakan

Biz hazırlık maçı oynadığımızda Dorgu zaten çoktan büyük ekiplerin radarındaydı. TM değeri falan da yüksekti.

van Ewijk anladığım kadarıyla üçlüde de dörtlüde de bek/kanat bek oynuyor ama yine ofansif bek... Defansif zaafları var gibi yani... En azından daha hızlı çalışkan galiba o tarafı iyi...

Dün Karakullukçu yayınında üçlüden dörtlüye dönme sebebi hem BAY hem Yunus'un kanat bek değil, normal kanat oynamak istemesindenmiş dedi. Öyle bilgi/duyum gelmiş içeriden.

ne güzel dünya ya

3 yunus 5 baris edecek ergun penbe gocunmadan hem sol bek hem yedek oluyordu

riera da öyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt