Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GS taraftarı olmak kadar saçma bir şey yok yalnız ha, sene boyu gergin ortam sonra zoraki şampiyonluk, sevinme bile yok, o kadar çabalar bir şeye ulaşırsın o an anlamsız gelir ya o hissi yaşayıp ertesi gün şimdi napıyoruz modu, yazın yine çileli bir süreç böyle böyle devam.

Şampiyon olamazsak klasik müzik dinleyen, huzur arayan ve futbolla ilgilenmeyen moda dönüş.

Üstüne bir de son 10 yılın yarısında Dursun’a falan maruz kalmak.

@Oğuzhan Sesko

Hasan ardanin videosuna atsana, tam bunu ozetliyor

3lü oynayacaksak neden sağ bek bakıyoruz 3lünün sağında oynayabilecek jelert sallai barış var

4lü oynayacaksak neden stoper bakıyoruz nelsson kalacak işte

böyle saçma sapan iş görmedim

15 milyon euro alacağı var sözleşmesinde, bırakıp gideceğini sanmıyorum.
2 ay burada 2 ay Arjantinde bir şekilde sözleşmeyi tamamlar , hatta 12 ay burda olsada eski performansını vereceğini zannetmiyorum, bi yandan mahkemelerde kızlarını kurtarmaya çalışıyor, aile sorunları çok yıpratır ne kadar prof olursa olsun

Kici kirik 2 Turk kaleciyi savunacagim diye geldigin noktaya bak. Tak diye konusmaya sertce girdin zaten. Sanki ailene kufretmisim gibi.

En bastan yazman gereken su:"Renktas, ama Orkun ve Aykut ile sampiyon olduk. O sezon fazla gol de yemedik."

Aristokrat falan filan gereksiz seyler yaziyorsun, amacin ne bilmiyorum.
ordaki anlamadığın konu şu ben kıçı kırık 2 Türk kaleciyi savunmadım senin o kadroya çok kötü kadro demen üzerine o kadro şampiyon oldu dedim

2 ay burada 2 ay Arjantinde bir şekilde sözleşmeyi tamamlar , hatta 12 ay burda olsada eski performansını vereceğini zannetmiyorum, bi yandan mahkemelerde kızlarını kurtarmaya çalışıyor, aile sorunları çok yıpratır ne kadar prof olursa olsun
Bir şeyi kurtarmaya çalışmasına gerek yok

Wanda 150 kere aldatmış bu da mal gibi sessiz kalmış

Keita Balde Wanda’ya sarıyor diye GS taraftarı öldürmekle tehdit etti mesela, herif meğer daha önce saplamış zaten

Neyse ya Manaj aklıma geldi adam göz göre göre topçumuzu sakatladı, hiç bir şey yapamadık, skandal bir durumdayız

Süheyl başkan olsaymış keşke

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt