Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.832
- 20.984
- 2.233
Hâlâ aklım mantığım almıyor. Son güne kadar Onyedika'yi isteyen adam şimdi neden almıyor?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mertens, Ahmed ve Batshuayi yedek kulübesi için iyi hamle şansları. Yunus ve Barış'tan biri de yedeğe geçecek şekilde kanat ve 10 numara almamız lazım. Geçen sene Barış, Kerem, Zaha, Ziyech ve Tete vardı. Bu sene derinliğimiz yok.Mertens şampiyon yapan ana oyunculardan biriydi geçen sene zaten yıpranmıştı o yıpranmanın üzerine daha fazla yıpratıyoruz artık onu rahatlatacak konfor alanını sağlayalım.
Red Bull.jack acildimi
Knk ben hep bunu söylüyorum. O maçlardaki kompakt oyunu sezon geneline yaymamiz imkansız. Hiçbir Türk takımı o seviyeyi standart haline getiremez. İsmaili Torreira yerine tercih etmemin sebebi de buydu. Yani kağıt üstünde İsmail torreiraydan iyi topcu olabilir mi olamaz ama senin kaos oyununda daha mantıklı oluyor onu kullanmak.bir de o kadar uzun mesafe var ki son zamanlarda mertens ve torreiranın o mesafede kötü görünmemesi mümkün değil
bayern maçı tottenham maçı gibi 40 metreye sıkışınca oyun bu adamlar fark yaratıyor
Hiçbiri futbolcudan anlamıyor o yüzdenBu herif bize küfür etmekten zevk mi alıyor nedir.
Millet 750 bine ayman kari almaya çalışıyor daha neyin fırsatını bekliyorlar. Fırsat olması için illa 5m maaş götümüze mi girmeli.
15 topçuyla falan nasıl sezonu biteceğiz anlamadım. Acil transfer lazım üstad.Bi 7-8 transfer daha lazım
Değişerek gelişecez
Sara nın yanına Roma daki Kone ya da Tottenham daki Bissouma gibi bir profil lazım.
![]()
Anthony Dennis - Oyuncu profili 25/26
Anthony Dennis, 21, Nijerya ➤ Göztepe, 2023'den beri ➤ Ön Libero ➤ Piyasa Değeri: 8.00 mil. € ➤ * 21 Haz 2004, Kaduna, Nijeryawww.transfermarkt.com.tr