Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hâlâ aklım mantığım almıyor. Son güne kadar Onyedika'yi isteyen adam şimdi neden almıyor?

Mertens şampiyon yapan ana oyunculardan biriydi geçen sene zaten yıpranmıştı o yıpranmanın üzerine daha fazla yıpratıyoruz artık onu rahatlatacak konfor alanını sağlayalım.
Mertens, Ahmed ve Batshuayi yedek kulübesi için iyi hamle şansları. Yunus ve Barış'tan biri de yedeğe geçecek şekilde kanat ve 10 numara almamız lazım. Geçen sene Barış, Kerem, Zaha, Ziyech ve Tete vardı. Bu sene derinliğimiz yok.

Disasi olmayacaksa sakatlığı eğer ciddi değilse Badiashile de olur defansa Badi sol stoper hem de

bir de o kadar uzun mesafe var ki son zamanlarda mertens ve torreiranın o mesafede kötü görünmemesi mümkün değil

bayern maçı tottenham maçı gibi 40 metreye sıkışınca oyun bu adamlar fark yaratıyor
Knk ben hep bunu söylüyorum. O maçlardaki kompakt oyunu sezon geneline yaymamiz imkansız. Hiçbir Türk takımı o seviyeyi standart haline getiremez. İsmaili Torreira yerine tercih etmemin sebebi de buydu. Yani kağıt üstünde İsmail torreiraydan iyi topcu olabilir mi olamaz ama senin kaos oyununda daha mantıklı oluyor onu kullanmak.

Hoca cooook gereksiz şeylerde ısrar ediyor. Sonuçlar bir şekilde geldikçe halının altına süpürüyor ama takım bir yerden patlayınca göze batıyor böyle seyler

Lemina sara ortasahası düsünün

veyahut

lemina torreira
sara

ben artık magnum istiyorum. ibram ile simitçi isterse meybuz emcükleyebilir

var böyle dönemler ve hiçbir şey inşaat ama hızlı bir şekilde çok ANKET baş bilmeniz gerekir barcelona futbol kalitesinde bir modeldir

olum sokacam atletizminize. dana gibi 90 dakika koşup, pozisyona girecek zeka yok

Bu Göztepe bu adanları nasıl buluyor ? Kimlerle çalışıyor, komiten bu tarz adamlardan oluşmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt