Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Southampton sahipleri olunca bana anormal gelmiyor.Bu Göztepe bu adanları nasıl buluyor ? Kimlerle çalışıyor, komiten bu tarz adamlardan oluşmalı
biz koşmayı da beceremiyoruz kiolum sokacam atletizminize. dana gibi 90 dakika koşup, pozisyona girecek zeka yok
Aksine... bize 90 dak koşan, fizikli ZENCI lazımolum sokacam atletizminize. dana gibi 90 dakika koşup, pozisyona girecek zeka yok
Göktepe adam bulmuyor scout ağının içerisinde yer alan bir takım. Yabancı sahibi kulüplerinde gezdiriyor bulunan oyuncuları.Bu Göztepe bu adanları nasıl buluyor ? Kimlerle çalışıyor, komiten bu tarz adamlardan oluşmalı
Umudum bu adamlar profesyonel değil mi, biz de anlaşalım böyle bir ekiple.Southampton sahipleri olunca bana anormal gelmiyor.
Cherkiden sonra topçu değil gözümde. Cherki alakZhegrova kaç pra @Sami Karakoç
Bizde kim ne yapıyor belli değil ki sportif AŞ'de birbirlerinin transferlerine taş koyan bir yönetim anlayışından bahsediyoruz üstüne scout ekibini dinliyorlar mı yoksa menajerler üzerinden bu işler yürüyor içerde olmadan bilmek zor...Umudum bu adamlar profesyonel değil mi, biz de anlaşalım böyle bir ekiple.
Lemina okey de oyun stilimiz riskii oyun herkes koşacak kafası var.Lemina sara ortasahası düsünün
veyahut
lemina torreira
sara
Baba bence bizim kaderimiz menajerlerin elinde onlar da en çok karı kovalıyor.Bizde kim ne yapıyor belli değil ki sportif AŞ'de birbirlerinin transferlerine taş koyan bir yönetim anlayışından bahsediyoruz üstüne scout ekibini dinliyorlar mı yoksa menajerler üzerinden bu işler yürüyor içerde olmadan bilmek zor...
Ama doğru yönetim şekli dediğin gibi ama bizde olur mu olmaz.