Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.786
- 109.609
- 4.878
Edersonun paslar şaka miHaaland’a öyle aşırtamaz diyen göbekli bir mal vardı
Çıkıp ağzıma soktu der mi şimdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Edersonun paslar şaka miHaaland’a öyle aşırtamaz diyen göbekli bir mal vardı
Çıkıp ağzıma soktu der mi şimdi
HatırlayamıyorumAhmediin son dakikadaki pozisyonunu göz önüne getir. Biraz daha alıştığında bunu gibi 2 pozisyon buluruz deplasmanlarda.
Eskisi gibi değildir zaten de Leverkusen Hermoso’yu da alıyormuş, mantıklı denemeler de zaten iyi kadroları var onların.Leverkusen opsiyonlu kiralamayi istiyormus.
Gayet iyi gelsin yoksa kimseyi alamiyorlarWalker Petersin geçen sene ikili mücadele kazanma istatistiği %60miş
Hmmm
Hoca degil de transferi iyi yapan bir ekip lazımBu takımın net en az 4 transfere ihtiyacı var.
Ama son haftalarda öyle görünüyor ki saha kenarında bir hocaya da ihtiyacı var.
Geriden çıktı ya dripling attı osimhenin önüne pas attı. Osimhen bu pas atamaz diye allah ne verdiyse koşmadıHatırlayamıyorum

Hee tamamGeriden çıktı ya dripling attı osimhenin önüne pas attı. Osimhen bu pas atamaz diye allah ne verdiyse koşmadı![]()
Eskisi gibi değildir zaten de Leverkusen Hermoso’yu da alıyormuş, mantıklı denemeler de zaten iyi kadroları var onların.
Sinan yılmaz mı?Sallai ile Berkan ribaund alıyor diye öven çakma analizci bugün ne anlatıyor acaba
Önde alternatif eksik diye deniyorlardir. Terrierin asili koptu, Adli halen baldiri kirlidigindan sonra daha hazir
İkiside çok sakar reis yaw , yanlız Kaanı ortada beğendim benSallai ile Berkan ribaund alıyor diye öven çakma analizci bugün ne anlatıyor acaba
Berkan’ı şu forumda en çok savunan adamımdır da sol beke girdiğinde o yaptığı malca topuk neydi yaİkiside çok sakar reis yaw , yanlız Kaanı ortada beğendim ben
Hemen şimdi futbolu bilen bir teknik direktör