Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takım içinde sorun var bugün net olarak anlaşıldı

birşeyler var bir sorun kesinlikle var

Cham 24 yaş
Kutucu 24 yaş

Cham 949 dakika
4 gol 6 asist

Kutucu 1490 dk
8 gol 6 asist

Cham 4m Euro
Kutucu 6m euro

seninle ben bu kadar aynıyken
niye biribirimize giriyoruz durmadan?!
Nerde girdik la

Ekinle kavganda bile moderasyon dahil herkes ölü taklidi yaparken müdahale eden bendim

Sadece bazen popülizm yapıyosun ve kişilere bağlılık görüyorum sende,x kişiyi çok sevip hatasında full savunmak doğru değil

Atletik topçu alınmalı dedi diye övüyor zaten böyle de garip bir herif
Atletik ve koşan topçu fetişi var adamda. Futbol zekası , teknik beceri ve kalite seviyesi gibi şeyleri öncelikli tutmuyor enteresan şekilde. Dediği mantık orta alt sıra takımlara uygun bir bakış açısı büyük takımlara değil

Atletik ve koşan topçu fetişi var adamda. Futbol zekası , teknik beceri ve kalşte seviyesi gibi şeyleri öncelikli tutmuyor enteresan şekilde. Dediği mantık orta alt sıra takımşara uygun bir bakış açısı büyük takımlara değil
Evet Brighton falan izleyip öyle olmamızı istiyorlar halbuki adamlar 10. falan oluyor

Bu 9.5 mevzusunu kim çıkardı habire böyle oyuncu bakiyoruz. Mertens yerine 10 numara alacaksın olacak bitecek. Ne yaptigini 3-5 kisinin bildiği 9.5 falan ugrasiyoruz hala

Barış ve Osimhen her pozisyona deli dana gibi koşturuyor. Çünkü takımın oynadığı oyun akmıyor, adamlara pozisyon yaratamıyoruz. Onlar da kendi zorlamaya başlıyor. Son vuruşlar bu yüzden verimsiz kalıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt